Další články

Ligový nováček z Olomouce získal na hostování Linharta a Poloma

Olomouc angažovala dvě posily. Nováček nejvyšší soutěže získal na roční hostování s následnou opcí útočníka Zdeňka Linharta a obránce Romana Poloma. Hanácký klub o tom informoval na svém webu.

Mladá Boleslav získala náhradu za Radu, z Hradce přichází Mareš

Mladá Boleslav získala náhradu za dlouhodobě zraněného záložníka Jakuba Radu. Z Hradce Králové přestoupil defenzivní středopolař Petr Mareš, který se středočeským celkem podepsal tříletou smlouvu. Opačným směrem zamířil obránce Roman Polom na hostování do konce sezony s opcí.

Polom si dal vlastní gól a prožil nešťastnou premiéru za Boleslav

Obránce Romana Poloma mrzelo, že prožil smolnou premiéru v mladoboleslavském dresu po přestupu ze Sparty. V duelu šestého ligového kola na půdě Slavie si dal v 61. minutě vlastní gól a nakonec byl rád, že spoluhráč Jiří Skalák jedenáct minut před koncem srovnal na konečných 1:1.

Do nominace české "21" se nevešli Polom, Hrubý, Vávra a Holeš

Do konečné nominace české reprezentace do 21 let na domácí mistrovství Evropy se nevešli stoper Dukly Roman Polom, záložník Slavie Robert Hrubý, brněnský útočník Stanislav Vávra a bek Tomáš Holeš z Hradce Králové.

Dukla doplnila kádr na další sezonu o tři hráče včetně Poloma

Dukla doplnila kádr na další sezonu o tři nové hráče. Na roční hostování ze Sparty přišel Roman Polom, dvouletou smlouvu od příštího ročníku podepsal slovenský brankář Martin Chudý a o rok delší kontrakt uzavřel s Pražany jeho krajan záložník Jakub Považanec.

Sparťané touží zlomit komplex "Dukla", o Plzeň se starat nechtějí

Nejprve zlomit komplex ze vzájemných zápasů s Duklou a až pak se starat o to, jak v posledním kole dopadla Plzeň, jejich rival v boji o titul. S takovou strategií chtějí vstoupit fotbalisté pražské Sparty do závěrečného zápasu sezony, před nímž stále živí naději na zisk mistrovského primátu.

Obránce Polom prodloužil smlouvu ve Spartě do roku 2016

Talentovaný fotbalista Roman Polom prodloužil kontrakt ve Spartě. Jednadvacetiletý obránce je nyní v pražském celku smluvně vázán do 30. června 2016.

Polom po derby: O takovém večeru jsem snil už jako kluk

První zápas v lize v základní sestavě, hned ve velkém pražském derby, euforie z vítězství a navrch ještě titul nejlepšího hráče utkání. Obránce Sparty Roman Polom, na kterého před bitvou se Slavií překvapivě ukázal kouč Vítězslav Lavička, si užil den splněných přání. A nic si nedělá z toho, že se příště zase možná usadí mezi náhradníky.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele