Další články

Zranění plzeňského Pavlíka není vážné, mimo bude dva měsíce

Zranění kolena plzeňského brankáře Romana Pavlíka není tak vážné, jak se po středečním úvodním utkání 3. předkola Ligy mistrů v Trondheimu zdálo. Dnešní podvečerní vyšetření odhalilo, že Pavlík má natržený postranní vaz. Zpět na hřišti by mohl být do dvou měsíců na konci září.

Sňozík byl zvolen nejsympatičtějším brankářem sezony

Kapitán Bohemians 1905 Radek Sňozík vyhrál desátý ročník ankety o nejsympatičtějšího brankáře sezony. V hlasování členů Společnosti přátel Vlasty Buriana dostal 27 bodů a o deset hlasů porazil druhého Romana Pavlíka z mistrovské Plzně. Třetí místo obsadil s 15 body Jaromír Blažek ze Sparty.

Plzeňský brankář Pavlík dohrál ligový zápas se zlomenou rukou

Viktoria Plzeň podruhé během podzimu přišla o brankářskou jedničku. Po Martinu Ticháčkovi se nyní zranil i Roman Pavlík, který si v pátečním utkání 14. kola první ligy s Teplicemi zlomil ruku. Zbývající tři podzimní kola tak nuceně vynechá.

Ligového lídra Plzeň posílili brankář Pavlík a Slovák Ďuriš

Viktorii Plzeň dnes posílili dva fotbalisté. Vedoucí tým prvoligové tabulky získal z druholigového Kladna na půlroční hostování s opcí zkušeného brankáře Romana Pavlíka, který by měl být náhradou za zraněného Martina Ticháčka. Z Banské Bystrice přichází na západ Čech na roční hostování s opcí na přestup útočník slovenské reprezentační jednadvacítky Michal Ďuriš.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele