Další články

Sérii už musíme prolomit, řekl po porážce se Spartou Matejov

Zlínští po porážce 0:3 se Spartou ve 20. ligovém kole protáhli čekání na vítězství v nejvyšší soutěži na 10 zápasů a jejich obránce Róbert Matejov připustil, že dlouhá série už je hodně nepříjemná. Dvaatřicetiletý slovenský bek, který po více než čtyřech měsících nastoupil v základní sestavě, nicméně věří, že "Ševci" zlomí výsledkové trápení hned ve středeční dohrávce s Mladou Boleslaví.

Chtěl jsem to dát brankáři kolem uší, řekl k sólu zlínský Matejov

Netradiční střelec pomohl Zlínu k výhře 3:1 nad Opavou v úvodním kole nadstavbové skupiny o záchranu. Obránce Róbert Matejov skóroval podruhé v této sezoně nejvyšší soutěže a teprve počtvrté v ligové kariéře. Na svoji trefu bude dlouho vzpomínat, protože šel téměř od poloviny hřiště sám na branku.

Bod po remíze s Jabloncem považoval zlínský Matejov za zlatý

Slovenský záložník Róbert Matejov označil dnešní remízu 1:1 ve 3. ligovém kole s Jabloncem za zlatou. Fotbalisté Zlína totiž vydřeli bod až gólem Jeana-Davida Beauguela v poslední minutě a stejně jako v prvním utkání sezony dokázali zvrátit nepříznivý stav. Před dvěma týdny pod vedením nového trenéra Michala Bílka otočili doma proti Mladé Boleslavi z 0:2 na 3:2.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele