Další články

S Baníkem trénují Lásik a Machovec, přestoupit zatím nemohou

Ostravu by mohli posílit obránce Jaroslav Machovec a záložník Richard Lásik. Oba hráči se zapojili do přípravy nejhoršího prvoligového týmu, který má nyní kvůli dlouholetému sporu s Viktorií Žižkov zablokovány přestupy a nemůže registrovat nové hráče.

Trápení Slovanu podle Lásika začalo v Bernu

Slabé výkony Slovanu Bratislava doznívají i v novém roce, na jaře totiž bude slovenský mistr dohánět ztracené body. Hned v prvním jarním kole přivítá na svém hřišti Žilinu a výsledek tohoto zápasu může určit šance Bratislavanů na titul. Richard Lásik vidí šanci na zlepšení, páté místo podle něj není hodné jména klubu.

Trenér italské "21" Di Biagio má před baráží ze Slováků respekt

V Itálii zavládla po losu baráže o účast na mistrovství Evropy do 21 let relativní spokojenost - nasazení Azzurrini vyfasovali mladé Slováky, které před rokem na jejich vlastní půdě deklasovali 4:1. Kouč Luigi Di Biagio je nicméně před vzájemnými souboji ostražitý...

Lásik získal ve Slovanu rychle první trofej

Jedenáct let strávil Richard Lásik v Itálii, před několika dny se vrátil do vlasti a hned slavil zisk první trofeje. Nová posila Slovanu Bratislava se svými spoluhráči uspěla v duelu o Superpohár proti Košicím a doufá, že se nejedná o poslední triumf v letošní sezoně.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele