Další články

Kalod si z gólové oslavy odnesl zranění, které prý za výhru stálo

Kapitán Žižkova Richard Kalod, který přispěl úvodní brankou k dnešní druholigové výhře 2:0 nad Bohemians 1905, si v malém pražském derby přivodil kuriózní zdravotní problém. Po gólové oslavě na něj totiž naskákali spoluhráči a poranili mu rameno. Bolestivé zranění však podle něj za branku i výhru stálo.

Kalod: Věřil jsem, že s Bohemkou neprohrajeme

Téměř tři roky čekal Richard Kalod na gól v první lize. Útočník Žižkova v pátek skóroval v malém pražském derby do sítě Bohemians 1905 a přispěl k důležité výhře 2:1, která udržela Viktorii ve hře o záchranu v nejvyšší soutěži. Už před zápasem prý cítil, že poslední tým tabulky neodjede z Edenu s prázdnou.

Kalodův stav se zlepšil

Zdravotní stav žižkovského útočníka Richarda Kaloda se zlepšil natolik, že mohl opustit nemocnici a přejít do domácího léčení. Výsledky CT vyšetření, kterému se třiadvacetiletý hráč podrobil poté, co po souboji ve středeční pohárové odvetě proti druholigovým Bohemians Praha upadl do bezvědomí, vyloučily zlomeninu lebky. ČTK o tom informoval žižkovský mluvčí Jiří Fryc.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele