Richard Dostálek Články

Další články

Dostálek děkoval fanouškům

Smutné loučení se svou prvoligovou kariérou prožil po prohraném utkání s Jabloncem kapitán Zbrojovky Brno Richard Dostálek. Ze hřiště odešel sedmatřicetiletý záložník po vystřídání patnáct minut před koncem. Po závěrečném hvizdu rozhodčího přišel před tribunu s hrstkou brněnských příznivců, kteří jej celý zápas povzbuzovali a postupně jim naházel do hlediště dres, trenky i stulpny. Zůstal pouze ve spodním prádle, s kopačkami v ruce.

V Brně jsem zestárl o několik let, řekl Dostálek před loučením

Svůj poslední prvoligový zápas odehraje v sobotu sedmatřicetiletý brněnský fotbalista Richard Dostálek, kterému ve čtvrtek disciplinární komise prominula zbytek trestu za vyloučení v utkání se Slováckem, takže může proti Jablonci nastoupit.

Dostálkovi byl prominut trest

Disciplinární komise prominula zbytek trestu brněnskému záložníkovi Richardu Dostálkovi, aby se mohl rozloučit s hráčskou profesionální kariérou na hřišti. Po dnešním jednání to oznámil to mluvčí komise Jaroslav Kolář.

Novým kapitánem Brna bude Richard Dostálek

Novým kapitánem fotbalistů prvoligové Zbrojovky Brno bude šestatřicetiletý Richard Dostálek, který ve funkci vystřídá obránce Jana Trousila. Nového kapitána si vybrali z pětice kandidátů sami hráči. Každý hráč prvoligového týmu měl při volbě jeden hlas.

Dostálek prodloužil v Brně smlouvu

Šestatřicetiletý záložník Richard Dostálek bude hrát v Brně i v příští sezoně. Nejzkušenější hráč prvoligového kádru podepsal podle oficiálního webu brněnského klubu novou smlouvu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele