Další články

Costa myslí na další bronz. Trenéry zatím nesrovnává

O španělské tituly se v posledních letech perou Real Madrid a Barcelona, třetí místo pak opakovaně ukořistila Valencia. Bronzový stupínek bude podle obránce Ricarda Costy ligovým cílem i v nové sezoně, do níž jde Valencia po čtyřech sezonách s novým trenérem.

Costa se o Valencii rozhodne až po sezoně

Portugalský obránce Ricardo Costa sice v lednu odešel do francouzského Lille, nabídku mu však už předložila španělská Valencia. Bývalý zadák Wolfsburgu ale dohodu zatím nepotvrdil. Konečné rozhodnutí totiž učiní až na konci sezony.

Wolfsburg koupil Revera, Costa půjde do Lille

Wolfsburg včera večer dotáhl příchod brazilského obránce Revera, za kterého Gremiu Porto Alegre zaplatil pět milionů eur. Kádr úřadujícího mistra Německa naopak opustí Ricardo Costa, zkušený Portugalec má namířeno do Lille.

Wolfsburg souhlasil s prodejem Costy do Zaragozy

Janu Šimůnkovi by se měla zmenšit konkurence v obraně Wolfsburgu. Německý mistr totiž souhlasil s prodejem portugalského stopera Ricarda Costy do Zaragozy. Přestup by měl být doladěn na začátku týdne po zdravotní prohlídce, kterou by v kádru v kádru nováčka Primera Division měl podstoupit ještě dnes.

Šimůnkovi svitla naděje, konkurent Costa chce odejít

Nečekaného povzbuzení se hned na úvod zimní přípravy dočkal obránce Jan Šimůnek z Wolfsburgu. Mladý český stoper se celý podzim nemohl prosadit do sestavy, teď ale jeho největší konkurent Ricardo Costa ohlásil odchod z klubu. Portugalec jedná o návratu do vlasti se Sportingem Braga a přestoupit by mohl už v lednu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele