Další články

René Bolf přestupuje do Karviné

Mnohonásobný reprezentant a legenda Baníku Ostrava René Bolf bude od letošní sezóny hájit barvy MFK OKD Karviné. Před nedávnem Bolf oznámil konec kariéry, ale po urovnání vztahů s vedením Baníku pokračuje i nadále v profesionální kariéře.

Bolf po sporech s Baníkem oznámil konec kariéry

Bývalý reprezentant a bronzový medailista z mistrovství Evropy 2004 René Bolf se rozhodl po sporech s Baníkem Ostrava ukončit kariéru. Donedávna ještě kapitán a dlouholetý obránce ostravského celku se po sezoně nedohodl v Baníku na nové smlouvě, klub mu dluží několik milionů a údajně mu komplikuje odchod do druholigové Karviné.

Bolf: Už teď mám ze zápasu proti Spartě husí kůži

Před šesti lety jeho gól v Olomouci zajistil ostravským fotbalistům titul, před rokem byl obránce René Bolf na Bazalech skoro na odpis. Nový trenér Miroslav Koubek mu však nalil druhou mízu a bývalý reprezentační stoper mu to ve středu obranné linie splácí výkony, kterými znovu táhne Baník za titulem.

Bolf kvůli problémům s kolenem zřejmě letos dohrál

Pro obránce René Bolfa už letošní sezona pravděpodobně skončila. Pětatřicetiletý stoper Ostravy od nedělního ligového utkání se Zlínem laboruje s pochroumaným kolenem a lékaři naznačili, že zřejmě zmešká závěrečných pět kol nejvyšší soutěže.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele