Další články

Finanční otázka je důležitá, přiznává Adler

René Adler má s Hamburkem smlouvu pouze do konce letošní sezóny, pozvolna se tak začíná spekulovat, že přístavní celek opustí. Bývalý německý reprezentant pak přiznává, že budou hrát roli také finance...

Hamburk bude do konce podzimu bez brankáře Adlera

V bundesligovém Hamburku budou až do konce podzimní části postrádat brankářskou jedničku Reného Adlera. Jednatřicetiletý gólman v minulém týdnu spadl na loket, má v něm zánět a několik týdnů si nezahraje.

Adler: Chci hrát ještě dalších šest let

Hamburk zažívá po letech, kdy bojoval o holý život, vydařenou sezónu a nemalý podíl na tom má i brankář René Adler. Toho nyní čekají s HSV jednání o prodloužení smlouvy, sám pak chce chytat ještě šest let...

Hamburk se zachrání, nepochybuje Adler

Další nevydařenou sezónu prožívá Hamburk, který má, podobně jako tomu bylo před rokem, doslova nůž na krku. Brankář René Alder ale věří, že se jeho tým mezi německou elitou znovu udrží...

Adler dostane v brance Hamburku přednost před Drobným

Nový trenér Hamburku Peter Knäbel se rozhodl dát v brance šanci Renému Adlerovi. Jeho předchůdce Joe Zinnbauer přitom sázel na zkušeného českého gólmana Jaroslava Drobného, který v této sezoně nastoupil do 23 z 26 ligových utkání.

Adler se chce vrátit do branky Hamburku

René Adler začal letošní sezónu jako jednička, následně však dostal mezi třemi tyčemi Hamburku přednost Jaroslav Drobný. Sám zkušený brankář ale nehází pověstnou flintu do žita a chce o místo jedničky bojovat...

Adler se smířil s tím, že je v Hamburku dvojkou za Drobným

René Adler se smířil s tím, že se v Hamburku posunul do role brankářské dvojky za Jaroslava Drobného. Po špatném vstupu do sezony nahradil Adlera zkušeným českým gólmanem později odvolaný kouč Mirko Slomka a jedničkou je Drobný i pro jeho nástupce Josefa Zinnbauera.

Drobný při Adlerově zranění dochytá za Hamburk baráž

Brankář Jaroslav Drobný dostane při zranění hamburské jedničky Reného Adlera šanci i v odvetě baráže o účast v německé lize. Ve čtvrtek se podílel na bezbrankové remíze v úvodním zápase s druholigovým Fürthem a v neděli odpoledne na něj budou fotbalisté Hamburku spoléhat znovu.

Adler bude až měsíc chybět Hamburku, zastoupí ho Drobný

Hamburku bude kvůli zraněnému kotníku až měsíc chybět gólmanská jednička René Adler. V úvodu jarní části bundesligy ho v brance pravděpodobně zastoupí český reprezentant Jaroslav Drobný.

Drobný si poprvé v sezoně zachytá, a hned proti Bayernu

Reprezentační gólman Jaroslav Drobný dostane v 15. kole německé fotbalové ligy poprvé v sezoně šanci v brance Hamburku. Zraněného Reného Adlera nahradí v sobotním utkání na půdě obhájce titulu a vítěze Ligy mistrů Bayernu Mnichov.

Adler přiznal, že se bál, aby nedopadl jako Enke

Po dlouhé době vyvedenou sezonu zažívá René Adler. Sedmadvacetiletý brankář se v létě upsal Hamburku a kvalitními výkony se vrátil do německé reprezentace. Všemu však předcházela strastiplná cesta, která, jak Adler otevřeně přiznává, mohla skončit tragédií. Německý gólman se bál, aby neskončil jako jeho bývalý kolega Robert Enke.

Chci znovu chytat za reprezentaci, prohlašuje Adler

René Adler v těchto dnech načíná novou kapitolu ve své kariéře. Bývalý reprezentační brankář po dlouhých dvanácti letech opustil Leverkusen a nyní věří, že se mu výkony v brance Hamburgeru SV podaří vrátit se do německého národního týmu...

Hamburk dotáhl příchod Adlera, další posilou je Rudņevs

Dvě posily pro novou sezonu získalo vedení Hamburku. Novým konkurentem českého brankáře Jaroslava Drobného mezi tyčemi bude René Adler, v útoku se pak o přísun branek do sítí soupeřů bude starat Artjoms Rudņevs...

Adler míří do Hamburku. Brzy bude jasno

Český brankář Jaroslav Drobný se nejspíšv bundesligovém Hamburku dočká výrazného konkurenta. Podle magazínu Kicker jedná severoněmecký klub o příchodu reprezentanta Reného Adlera, který by přišel v létě zadarmo po vypršení smlouvy.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele