Další články

Jeden z nejlepších útočníků historie Raúl oslaví čtyřicetiny

Španělský hráč Raúl, který se narodil 27. června 1977, patří mezi nejlepší fotbalisty všech dob. Dlouholetá opora Realu Madrid slavila v barvách "bílého baletu" šest titulů španělského mistra, třikrát se Raúl se spoluhráči radoval z vítězství v Lize mistrů. Deset let patřil k hlavním hvězdám španělské reprezentace.

Raúl nevyloučil, že nahradí Péreze

Sportovnímu deníku AS potvrdil legendární Raúl své někdejší úmysly dohrát svou kariéru v Realu Madrid, do kterého se prý chystá vrátit. Bývalý rekordman Ligy mistrů ukončil v listopadu loňského roku svou kariéru hráče, o španělský fotbal se však stará i nadále za oceánem.

Raúl zakončil kariéru ziskem trofeje

Španělský fotbalista Raúl González zakončil mimořádně úspěšnou kariéru stylově ziskem vítězné trofeje v nižší zámořské soutěži NASL s týmem New York Cosmos. Osmatřicetiletý legendární útočník si nyní chce trochu odpočinout a nevyloučil, že poté bude pracovat pro svůj někdejší klub Real Madrid.

Raúl: Jednou se do Madridu vrátím, ne však nyní

Spoustu fotbalových hvězd ze začátku nového tisíciletí postupně končí své kariéry a stejně tak se letos zachoval Raúl González Blanco. Legenda Realu Madrid svou bohatou pouť zakončila v dresu New Yorku Cosmos a v nedávném rozhovoru pak prohlásila, že by se jednou ráda vrátila do královského klubu.

Raúl se rozhodl definitivně pověsit kopačky na hřebík

S aktivní hráčskou kariérou se zanedlouho oficiálně rozloučí Raúl. Legenda Realu Madrid a španělské reprezentace, která momentálně nastupuje za americký New York Cosmos, tak učiní příští měsíc...

Španělský útočník Raúl dohraje kariéru v New York Cosmos

Raúl zakončí svou kariéru v americkém klubu New York Cosmos, který hraje nižší zámořskou soutěž NASL. Sedmatřicetiletý španělský útočník podepsal s klubem víceletou smlouvu. V klubu bude působit i jako poradce mládežnické akademie a po skončení hráčské dráhy se této roli bude věnovat naplno.

Raúl má namířeno do NY Cosmos

Španělský kanonýr Raúl s největší pravděpodobností bude po exotickém angažmá v Kataru pokračovat v kariéře ve Spojených státech. Bývalý kapitán Realu Madrid má podepsal roční smlouvu s týmem New York Cosmos, jenž působí v nižší zámořské soutěži NASL.

Raúl dostal za gól závodního velblouda

Během kariéry už asi španělský kanonýr Raúl zažil všelicos, takovou odměnu za gól ale určitě ještě nedostal. Po nedávné ligové výhře Al Saddu 4:1 nad Al Rajánem, ke které bývalý fotbalista Realu Madrid přispěl brankou, ho totiž majitel katarského klubu podle deníku Bild obdaroval závodním velbloudem za půl milionu eur (asi 12,7 milionu korun).

Raúl bude pokračovat v katarském Al Saddu

Španělský útočník Raúl bude hrát v nové sezoně za katarský celek Al Sadd. Čtyřiatřicetiletý fotbalista, kterému v létě skončí smlouva v německém Schalke, se podle agentury Reuters s klubem dohodl na roční smlouvě.

Raúl po domácí rozlučce poděkoval Schalke za krásné chvíle

Španělský fotbalista Raúl se s domácími fanoušky Schalke v německé lize rozloučil stylově. Přispěl gólem k sobotní výhře 4:0 nad Herthou, po níž má tým z Gelsenkirchenu jistotu třetího místa v tabulce a přímého postupu do Ligy mistrů. Po svém posledním zápase ve Veltins-Areně čtyřiatřicetiletý útočník poděkoval klubu i fanouškům.

Farfán nakonec zůstává v Schalke, prodloužil o čtyři roky

Schalke si dnešní výhrou nad Herthou zajistilo přímý postup do příštího ročníku Ligy mistrů, který s ním s největší pravděpodobností absolvuje i Jefferson Farfán. Odchod peruánského křídelníka byl během jara takřka již hotovou věcí, obě strany se ale nakonec dohodly na prodloužení spolupráce...

Raúl po sezoně odejde ze Schalke

Španělský útočník Raúl po sezoně opustí Schalke. Čtyřiatřicetiletý fotbalista sice s německým klubem několik týdnů jednal o možném prodloužení smlouvy, nakonec se však podle agentury SID rozhodl, že v létě po skončení kontraktu odejde.

Muniain: Raúl stále patří k nejlepším

Bilbajský Athletic bude ve čtvrtek hájit náskok z prvního čtvrtfinále Evropské ligy a jeho cílem je potvrdit postup přes Schalke. Na domácí odvetu se velmi těší mladý útočník Iker Munian, jelikož si znovu zahraje proti španělské legendě Raúlu Gonzálesovi.

Míč je na jeho straně hřiště, říká Tönnies k situaci Raúla

Schalke v bundeslize bojuje o přímý postup do Ligy mistrů a napilno má také jeho vedení, které by rádo prodloužilo smlouvy hned s třemi ofenzivními oporami. Jednou z nich je Raúl González Blanco, který podle šéfa klubu Clemense Tönniese již nabídku dostal...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele