Radek Dosoudil Články

Přidat hráče do záložek

Další články

Dosoudil v nemocnici rezervovaně přijal Kweukeho omluvu

Útočník Sparty Léonard Kweuke dnes v pražské motolské nemocnici navštívil mladoboleslavského obránce Radka Dosoudila, kterému ve středečním pohárovém utkání hrubým zákrokem zlomil holenní kost. Kweuke se Dosoudilovi znovu omluvil, ale zraněný stoper jeho gesto přijal spíš rezervovaně.

Dosoudil se po zlomenině nohy vrátí do hry až v roce 2014

Mladoboleslavský Radek Dosoudil, který po faulu sparťanského útočníka Léonarda Kweukeho v utkání semifinále Poháru České pošty utrpěl frakturu holenní kosti, se do hry vrátí až v příštím kalendářním roce. Třicetiletý zadák se ještě ve středu večer v pražské motolské nemocnici podrobil operaci.

Dosoudil prodloužil smlouvu v Mladé Boleslavi do června 2015

Obránce Radek Dosoudil prodloužil smlouvu v Mladé Boleslavi do konce června 2015. Do pátého celku podzimní části první ligy přišel v srpnu a svými výkony se zařadil mezi opory týmu, když nahradil zraněného kapitána Adriana Rolka.

Mladou Boleslav posílil stoper Dosoudil

Mladou Boleslav posílil obránce Radek Dosoudil, který naposledy působil ve Slovanu Bratislava. Zkušený stoper dnes podepsal se středočeským klubem roční smlouvu a měl by pomoci zacelit mezery v obraně při zranění několika defenzivních hráčů základní sestavy.

Slovan vyhodil problémového obránce Dosoudila

Slovanu Bratislava došla trpělivost s českým obráncem Radkem Dosoudilem. Po pátečním vynesení disciplinárního trestu na sedm zápasů za hrubé nesportovní chování mistrovský klub oznámil, že jeho působení ve Slovanu končí.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele