Další články

Tytoň po zákroku ztratil vědomí

Polský reprezentační brankář Przemyslaw Tytoň se v dnešním utkání nizozemské ligy vážně zranil. V nastaveném čase uchránil Rodě Kerkrade výhru 2:1 nad PSV Eindhoven, ovšem při zákroku proti přímému kopu Oleho Toivonena narazil hlavou do tyče a ztratil vědomí. Po dlouhém ošetření byl převezen do nemocnice. Přesná diagnóza zatím není známa.

Proti Česku bude v polské brance nejspíš Tytoń

V polské brance se při sobotním utkání s Českou republikou o postup do čtvrtfinále ME nejspíš objeví Przemyslaw Tytoń. Naznačil to trenér Franciszek Smuda. Tytoń nahradil v polské bráně jedničku Wojciecha Szczesného v úvodním zápase s Řeckem poté, co byl Szczesny vyloučen.

Tytoń se nepovažuje za hrdinu, raději se koncentruje na Rusy

Musel nahradit vyloučenou jedničku, Wojciecha Szczęsného, a hned jít čelit penaltě - Karagounise potom ovšem vychytal, Polsko díky němu vstupní klání do domácího šampionátu alespoň zremizovalo a Tytoń je dnes ve své zemi veleben. Sám se nicméně za pravého hrdinu nepokládá...

Polský hrdina Tytoń: Bylo to krásné

Původně až třetí polský brankář Przemyslaw Tytoń se stal nečekaným hrdinou zahajovacího duelu mistrovství Evropy. Domácí reprezentanti v něm remizovali 1:1 s Řeckem, když alespoň bod jim zajistil právě gólman PSV Eindhoven chycenou penaltou Giorgosi Karagounisovi hned po svém příchodu na hřiště místo vyloučeného Wojciecha Szczesného.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele