Další články

Zapalač by mohl dostat vyšší trest

Antidopingový výbor ČR nesouhlasí s ročním trestem pro žižkovského fotbalistu Petra Zapalače a proti výši sankce se odvolal. Případ bude v příštím týdnu projednávat rozhodčí komise Českého olympijského výboru. Informuje o tom deník Aktuálně.cz.

Žižkovský Zapalač si kvůli dopingu 18 měsíců nezahraje

Disciplinární komise Fotbalové asociace České republiky potrestala žižkovského záložníka Petra Zapalače za pozitivní dopingový nález zastavením činnosti na osmnáct měsíců. Čtyřiadvacetiletý středopolař po zápase 7. ligového kola s Teplicemi neprošel testem na zakázaný clenbuterol.

Disciplinárka začala řešit Zapalačův doping

Disciplinární komise Fotbalové asociace České republiky dnes zahájila řízení s Petrem Zapalačem z Viktorie Žižkov kvůli pozitivnímu testu na doping. Hráč, který neprošel kontrolou na clenbuterol 18. září po utkání s Teplicemi, má zastavenou činnost do doby, než bude případ vyřešen. Komise zároveň udělila pokutu 20 tisíc korun předsedovi představenstva Sigmy Olomouc Josefu Lébrovi za výroky v médiích.

Zapalač měl pozitivní dopingový test

Žižkovský Petr Zapalač měl po zápase 7. kola první ligy s Teplicemi pozitivní dopingový nález. Do vyřešení případu byl dočasně vyřazen z týmu. Informoval o tom dnes klubový web. Podle šéfa Antidopingového výboru Jana Chlumského neprošel hráč testem na clenbuterol, za což mu hrozí dvouletý zákaz startů.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele