Byl to náš nejlepší jarní zápas, prohlásil slávista Ševčík

Slavisté podali podle Petra Ševčíka svůj nejlepší výkon v jarní části ligy, ale v derby se Spartou jim to stačilo jen na bod. Pětadvacetiletý záložník litoval, že v utkání neskočily gólem jeho dvě velké šance, kterými mohl otevřít skóre. Lídr tabulky nakonec doháněl ztrátu po gólu Benjamina Tetteha a Ševčík si oddechl, že se v nastavení podařilo domácím díky Petarovi Musovi vyrovnat.

Můžu k postupu přijít jak slepý k houslím, smál se Ševčík

Petr Ševčík bere premiérovou pozvánku do české reprezentace jako splnění dětského snu a má radost, že může být u rozhodujících zápasů o postup na mistrovství Evropy. Pětadvacetiletý záložník, který byl dodatečně povolán na nadcházející kvalifikační duely s Kosovem a v Bulharsku, si zároveň pochvaluje, že má v týmu hned sedm spoluhráčů za Slavie.

Reprezentaci doplnili Doležal, Kalvach a nováček Ševčík

Nominaci české reprezentace na zápasy kvalifikace mistrovství Evropy s Kosovem a v Bulharsku doplnili útočník Martin Doležal a záložníci Lukáš Kalvach a Petr Ševčík, který je v národním A-týmu nováčkem. Na dnešním srazu reprezentace v Praze to novinářům řekl asistent trenéra Jiří Chytrý.

Podle Tecla nebude mít duel s Barcelonou na slávisty v Plzni vliv

Podle útočníka Stanislava Tecla nebude mít středeční zápas Slavie v Lize mistrů s Barcelonou žádný vliv na nedělní ligový šlágr v Plzni. Podle devětadvacetiletého hráče, který v minulosti oblékal dres Viktorie, může být klíčové, komu se ve Štruncových sadech podaří dát první gól.

Podle Ševčíka měli slávisté proti Dortmundu šanci na zisk bodu

Záložníka Petra Ševčíka mrzelo, že fotbalisté Slavie ve druhém utkání základní skupiny Ligy mistrů navzdory několika šancím nezískali proti Dortmundu ani bod. Červenobílí po dvou trefách Achrafa Hakimiho podlehli Borussii 0:2.

Ševčíkovi se zápas povedl se vším všudy, přihrál i Stanciuovi

Slávistický záložník Petr Ševčík nastoupil v dnešním duelu druhého ligového kola v Teplicích na netradičním postu na kraji zálohy, a přesto zažil jeden ze svých nejpovedenějších zápasů v nejvyšší soutěži. Poprvé od dorostu si pětadvacetiletý středopolař připsal tři asistence v jednom utkání, kterými přispěl k vysoké výhře Pražanů 5:1.

Slávisté Souček a Ševčík jsou v ideální sestavě Evropské ligy

Záložníci pražské Slavie Tomáš Souček a Petr Ševčík se dostali do ideální sestavy Evropské ligy po čtvrtfinálových odvetách. Oba hráči se střelecky prosadili při čtvrteční porážce 3:4 s Chelsea. Ševčík dal na Stamford Bridge dokonce dva góly a byl také v nominaci na nejlepšího hráče týdne, ale tuto cenu nakonec získal jiný dvoubrankový střelec Pedro z Chelsea.

Ševčík: Kdybych vyrovnal na 4:4, věřím, že bychom postoupili

Slávistický fotbalista Petr Ševčík ve čtvrteční odvetě čtvrtfinále Evropské ligy na půdě Chelsea poprvé v dospělé kariéře vstřelil v jednom utkání dvě branky. Dvěma povedený střelami v 51. a 54. minutě snížil na Stamford Bridge na 3:4, ale mrzelo ho, že chvíli nato v ještě větší šanci nevyrovnal.

Splněný sen, řekl slávista Ševčík o zápase s Chelsea

Za životní zážitek označil úvodní čtvrtfinálový duel Evropské ligy proti Chelsea fotbalista Slavie Petr Ševčík. Čtyřiadvacetiletý záložník londýnskému celku odmala fandí. I přes porážku 0:1 si výkon mužstva pochvaloval.

Slávisté bez zraněného Ševčíka vyrazili do Sevilly

S dvoudenním předstihem stejně jako v dosavadním průběhu Evropské ligy odcestovali hráči Slavie ke čtvrtečnímu úvodnímu osmifinále do Sevilly. Na půdě velkého favorita chtějí uhrát výsledek, po kterém by před domácí odvetou za týden zůstali reálně ve hře o postup.

Nové slávistické posily věří, že se brzo dostanou do základu

Ve svých klubech Jablonci a Liberci byli záložníci Lukáš Masopust a Petr Ševčík zvyklí na to, že měli téměř jistou pozici v sestavě. Po přestupu do pražské Slavie je čeká obrovská konkurence a těžký boj o místo v rozjetém týmu, který vede ligu. Obě dvě první zimní posily červenobílých však z toho strach nemají a věří, že se do zahajovací jedenáctky brzy dostanou.

Slavia představila Ševčíka a Masopusta, chce získat Krále

První dvě zimní posily Slavie Lukáš Masopust a Petr Ševčík podepsali v Edenu smlouvy na tři a půl roku. Aktuální lídr české ligy zároveň jedná s Teplicemi o příchodu stopera Alexe Krále, podle předsedy představenstva vršovického klubu Jaroslava Tvrdíka jsou Pražané s hráčem dohodnuti.

Masopust a Ševčík jsou prvními zimními posilami Slavie

Záložníci Lukáš Masopust z Jablonce a Petr Ševčík z Liberce jsou prvními zimními posilami Slavie. Na twitteru o tom informoval předseda představenstva pražského klubu Jaroslav Tvrdík. Slavia oba dva oficiálně představí příští týden po skončení podzimní části první ligy.

Slavii posílí liberecký Ševčík, Stoch s klubem prodlouží smlouvu

Středopolař Petr Ševčík v zimě zamíří z Liberce do Slavie. Podle předsedy představenstva Pražanů Jaroslava Tvrdíka jsou kluby domluvené. Červenobílí se zároveň dohodli se slovenským záložníkem Miroslavem Stochem na prodloužení smlouvy o další tři roky a s dalším středopolařem Tomášem Součkem, že zůstane minimálně i v jarní části sezony a v následné kvalifikaci Ligy mistrů.

Hrubý a Linhart nahradí v jednadvacítce Ševčíka s Chorým

Trenér reprezentace do 21 let Vítězslav Lavička musel udělat další dvě změny v nominaci na přípravná utkání se Slovenskem a v Polsku. Ze zdravotních důvodů na dnešní sraz nemohli dorazit liberecký Petr Ševčík a olomoucký Tomáš Chorý, které nahradí Robert Hrubý z Ostravy a Zdeněk Linhart z Příbrami. Informoval o tom tiskový mluvčí týmu Jaroslav Kolář.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele