Do reprezentace byli dodatečně povoláni Souček a Mareš

Reprezentaci před dnešním přípravným zápasem s Dánskem doplnili záložníci Tomáš Souček ze Slavie a Petr Mareš z Mladé Boleslavi, na jejímž stadionu se večer utkání uskuteční. Trenér Karel Jarolím je dodatečně povolal proto, že kvůli zdravotním potížím je ohrožen start Ladislava Krejčího, Davida Pavelky a Lukáše Droppy.

Mladá Boleslav získala náhradu za Radu, z Hradce přichází Mareš

Mladá Boleslav získala náhradu za dlouhodobě zraněného záložníka Jakuba Radu. Z Hradce Králové přestoupil defenzivní středopolař Petr Mareš, který se středočeským celkem podepsal tříletou smlouvu. Opačným směrem zamířil obránce Roman Polom na hostování do konce sezony s opcí.

Kádr Ústí se dál mění, možná přijde Mareš ze Slavie

Ani po začátku první ligy ještě nemá nováček z Ústí nad Labem definitivně hotový kádr. Vinou zranění a letních změn je v něm totiž přetlak útočníků, zatímco obránců se nedostává. V úvodním kole se totiž zranil kapitán a levý bek Lukáš Dvořák. Nahradit by ho mohl devatenáctiletý Petr Mareš ze Slavie, který je v Ústí zatím na testech.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele