Další články

Záložník Dukly Malý kvůli srdeční poruše ukončil kariéru

Záložník Dukly Praha Petr Malý ukončil ve třiceti letech profesionální kariéru. Důvodem je nevyléčitelná srdeční porucha, kvůli níž v zimě zkolaboval v přípravném utkání s Táborskem. Bývalý středopolař nyní působí v dejvickém klubu jako vedoucí A-mužstva a uvažuje o trénování.

Záložník Dukly Malý má srdeční vadu a hrozí mu konec kariéry

Záložník Dukly Petr Malý, který zkolaboval v lednovém utkání přípravné Tipsport ligy, má srdeční vadu a hrozí mu konec kariéry. Devětadvacetiletého fotbalistu ještě v dubnu čeká klíčové vyšetření. Podle kouče pražského týmu Luboše Kozla jeho svěřenec ještě má šanci na návrat k profesionálnímu sportu.

Malého po kolapsu pustili z nemocnice, testy měl negativní

Petr Malý z Dukly Praha, který zkolaboval v sobotním přípravném zápase Tipsport ligy s Táborskem (5:2), byl propuštěn z nemocnice do domácího léčení. Všechny testy devětadvacetiletého záložníka dopadly negativně.

Malý je po kolapsu v nemocnici ve stabilizovaném stavu

Středopolař Dukly Praha Petr Malý leží po kolapsu v dnešním přípravném zápase Tipsport ligy s Táborskem (5:2) ve vinohradské nemocnici. Stav devětadvacetiletého záložníka je stabilizovaný a čeká ho série podrobných vyšetření.

Dukla prodloužila smlouvy s Gedeonem, Malým a Vorlem

Dukla prodloužila smlouvy s oporami Patrikem Gedeonem, Petrem Malým a Janem Vorlem. Sedmatřicetiletý kapitán Gedeon a osmadvacetiletý záložník Malý jsou ode dneška v pražském klubu smluvně vázáni do roku 2015, čtyřiatřicetiletý obránce Vorel do roku 2014. ČTK to potvrdila tisková mluvčí Dukly Kristýna Kratochvílová.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele