Další články

Lukáš si vychutnal gól proti Spartě

Hodně emocí prýštilo z obránce Teplic Petra Lukáše, když se v dnešním ligovém zápase proti Spartě postaral o druhý gól svého týmu. Lukáš na Letné oslavnými gesty přímo pod kotlem domácích příznivců oživil vzpomínky na své dřívější nepříliš povedené roční působení ve Spartě, během kterého prý s fanoušky příliš nevycházel.

Teplice testují Jungra, setrvání Vachouška s Lukášem je nejisté

Se třicetičlenným kádrem zahájili přípravu na ligové jaro fotbalisté Teplic. V kabině se už brzy ráno hlásil i Marek Jungr z Vlašimi, který přišel na měsíční testování s výhledem na možný přestup, naopak z podzimního kádru zatím nikdo neodešel.

Teplice se dohodly na prodloužení smluv s Grigarem a Lukášem

Brankář Tomáš Grigar podepsal s Teplicemi smlouvu do léta 2013. Na stejnou dobu se s vedením lídra první ligy dohodl i kapitán Petr Lukáš, ale kontrakt ještě nestihl podepsat. Končící smlouvy zatím neprodloužili jen Aidin Mahmutovič a Michal Smejkal, na oba ale klub využil opci.

Lukáš zaplatí Müllerovi čtvrt milionu korun za zlomenou čelist

Teplický obránce Petr Lukáš zaplatí příbramskému Martinu Müllerovi odškodné za to, že mu ve čtvrtém ligovém kole zlomil úderem loktem čelist. O mimosoudním vyrovnání mezi oběma hráči dnes informují české deníky.

Teplický Lukáš nesmí za faul na Müllera hrát v šesti zápasech

Teplický Petr Lukáš si za úder loktem do obličeje příbramského protihráče Martina Müllera ve čtvrtém kole první ligy nezahraje v šesti zápasech. Na dnešním zasedání o tom rozhodla disciplinární komise svazu.

Müllerovo zranění bude řešit disciplinárka

Okolnosti zranění příbramského obránce Martina Müllera v utkání proti Teplicím bude řešit disciplinární komise fotbalového svazu. Na dnešním jednání již zahájila šetření incidentu, ke kterému došlo při souboji s Petrem Lukášem v zápase čtvrtého kola.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele