Další články

Pohárové finále podle Johany symbolizovalo smolnou sezonu

Mladoboleslavský Petr Johana se stal nešťastným hrdinou finálového utkání Poháru České pošty s Jabloncem. Zkušený stoper v šesté sérii penaltového rozstřelu napálil pouze břevno a jeho tým v Chomutově na vytouženou trofej nedosáhl. Podle Johany to symbolizovalo smolnou sezonu.

Chceme pohár vyhrát pro zraněné kluky, říká Johana

Tým Mladé Boleslavi se před finále Poháru České pošty s Jabloncem potýká s obrovskou marodkou, na které jsou i někteří klíčoví hráči. Středočeši přesto věří, že poslední krok na cestě k trofeji zvládnou a pohár budou moci věnovat i zraněným spoluhráčům.

Hráčem listopadu se stane Darida, Johana nebo Lafata

Třetím vítězem ankety o nejlepšího hráče měsíce, kterou pořádá Ligová fotbalová asociace, se stane jeden z nominované trojice záložník Plzně Vladimír Darida, stoper Petr Johana z Mladé Boleslavi a po podzimu nejlepší střelec první ligy David Lafata z Jablonce.

Johana byl v Boleslavi na odpis, teď je z něj střelec i kapitán

Z téměř odepsaného hráče je jeden z tahounů, který pomáhá mužstvu k velkému posunu k čelním příčkám tabulky. Zkušený obránce Petr Johana vyšperkoval svůj turbulentní příběh v týmu mladoboleslavských fotbalistů, kterým včera dvěma góly pomohl k přesvědčivé výhře 3:0 nad pražskou Duklou.

Obránce Johana uzavřel v Mladé Boleslavi dvouletou smlouvu

Zkušený obránce Petr Johana se definitivně vrací do české ligy. Ve středu večer se bývalý reprezentant domluvil s Mladou Boleslaví na dvouleté smlouvě do 30. června 2012. Dnes to oznámil mluvčí klubu Jiří Koros.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele