Další články

Janda má po konci ve Slavii namířeno do Antalyasporu

Záložník Petr Janda, kterému po podzimu skončila smlouva v pražské Slavii, by měl zamířit do Antalyasporu. S devátým týmem turecké ligy vede závěrečná jednání a v nejbližší době by měl v novém působišti podepsat smlouvu pravděpodobně na tři a půl roku.

O Jandu usilují turecké kluby, zájem je i z Anglie

O Petra Jandu, kterému po podzimní části sezony skončila smlouva v pražské Slavii, usiluje několik tureckých prvoligových klubů. Záložníka, který dnes slaví 25. narozeniny, by rád do svých řad přivedl Bursaspor a ozvaly se i slavné istanbulské kluby Besiktas s Galatasarayem. Zájem o Jandu je také v Anglii.

Šlágr ligy kazila série zranění, slávista Naumov má zlomenou nohu

Šlágr Gambrinus ligy mezi Slavií a Teplicemi pokazila série zranění. Nejhorší utrpěl útočník Slavie Riste Naumov, který opustil hřiště v sanitce se zlomenou nohou. Do nemocnice během prvního poločasu zamířili i domácí Petr Janda a teplický Milan Matula, kteří se srazili hlavami a u obou bylo podezření na frakturu lebky.

Hrdina slávistů Janda byl rád, že sešívaní uhájili domácí tvrz

Necelá půlhodina strávená na hřišti v dnešním pražském derby stačila záložníkovi Slavie Petru Jandovi k tomu, aby se stal klíčovou postavou sešívaných. Ofenzivní záložník Slavie totiž osm minut před koncem utnul blížící se oslavy sparťanů, kteří měli blízko k ceněnému triumfu v Edenu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele