Další články

Grajciar sahá v Gruzii po titulu

Hned dvojnásobným mistrem by se na konci letošní sezony mohl stát Peter Grajciar. Slovenský záložník v únoru opustil pražskou Spartu a odešel do gruzínského Dinama Tbilisi, jemuž pomohl k první příčce v tabulce, přestože stále čeká na premiérový gól...

Grajciar opustil Spartu, bude hrát pod Uhrinem v Tbilisi

Záložník Peter Grajciar po roce a půl opouští pražskou Spartu a svoji další budoucnost spojí s Dinamem Tbilisi, kde dnes podepsal dvouletou smlouvu. ČTK to řekl mluvčí Sparty Ondřej Kasík. Devětadvacetiletý slovenský fotbalista se tak stane svěřencem českého trenéra Dušana Uhrina mladšího.

Grajciar doufá, že se napočtvrté dočká výhry

Třikrát si zahrál slovenský fotbalista Peter Grajciar slavné pražské derby Sparta - Slavia v červenobílých barvách, ale výhru nikdy neslavil. V pondělí ofenzivního záložníka čeká premiéra v rudém dresu, a tak věří, že se na druhé straně fotbalové barikády konečně dočká vítězství...

Grajciar: Ve Spartě si mě nikdo za slávistickou minulost nedobírá

Peter Grajciar se už rozkoukává v týmu pražské Sparty, kam zamířil minulý týden z tureckého Konyasporu. Vzpomínky na loňskou rozpačitou sezonu, v níž sice sám zářil, ale klub sestoupil do druhé ligy, chce zaplašit právě na Letné. Tedy v táboře největšího rivala Slavie, jejíž dres Grajciar ještě před rokem na jaře oblékal.

Sparta získala z Turecka Grajciara, Vacka vábí Chievo

Novou posilou pražské Sparty se stane slovenský středopolař Peter Grajciar, který dříve působil v rivalské Slavii a na Letnou přichází z druholigového tureckého Konyasporu. Letnou naopak koncem srpna možná opustí Kamil Vacek, jehož vábí Chievo.

Grajciar přestoupil ze Slavie do Konyasporu

Slovenský záložník Peter Grajciar přestoupil ze Slavie Praha do Turecka. Jeho novým působištěm se stal nováček tamní fotbalové ligy Konyaspor, s nímž šestadvacetiletý hráč podepsal čtyřletý kontrakt. ČTK to potvrdil Viktor Kolář z firmy Sportinvest, která hráče zastupuje.

Záložník Grajciar míří ze Slavie do Konyasporu

Slovenský záložník Peter Grajciar míří ze Slavie Praha do Turecka. Grajciara si vyhlédl nováček turecké ligy Konyaspor a podle tiskového mluvčího Slavie Ondřeje Zlámala jednání o jeho odchodu finišují.

Střelec Grajciar neočekává v derby zvláštní "péči" o svoji osobu

Peter Grajciar by mohl být v derby mezi Spartou a Slavií žolíkem v týmu hostů z Edenu. V jarní části sezony už dal tři góly a všechny v městských derby. Přesto se nedomnívá, že se mu bude obrana Sparty nějak speciálně věnovat.

I klokani ocenili, jak jim Grajciar v Edenu vymetl obě šibenice

Až výstavní trefy záložníka Slavie Petera Grajciara vzaly Bohemians 1905 naději na bodový zisk v dnešním pražském derby. Přestože Grajciar při hře neoslnil, jeho trestné kopy nadchly Eden, položily základ k vítězství 3:0 a i hráči Bohemians uznali, že byly dokonalé. Z dříve odepisovaného náhradníka se rázem stává slávistický klíčový hráč.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele