Anglický útočník Crouch přestoupil do Tottenhamu

Anglický reprezentant Peter Crouch bude v příští sezoně hrát za Tottenham Hotspur. Londýnský klub dnes na svých internetových stránkách oznámil, že se s osmadvacetiletým útočníkem Portsmouthu dohodl na podmínkách smlouvy a hráč už prošel i lékařskými testy.

O Crouche se přihlásil také Fulham a Tottenham

Sunderland není jediným anglickým klubem, který usiluje o služby Petera Crouche. Útočník s agentem sice včera hovořili s vedením tamního klubu, zmařit tato jednání se však pokusí dva londýnské kluby - Tottenham a Fulham.

Milán se údajně zajímá o Fabiana a Crouche

AC Milán by mohli posílit útočníci Luís Fabiano ze Sevilly a Peter Crouch z Portsmouthu. "Rossoneri" se o tuto dvojici údajně začali zajímat po neúspěšných jednáních s Wolfsburgem o příchodu kanonýra Edina Džeka.

Crouch možná odejde do Wolfsburgu

Agent anglického reprezentanta Petera Crouche Jonathan Barnett naznačil, že jeho klient by mohl zvážit své budoucí působiště. Učinil tak poté, co o vytáhlého útočníka údajně projevil zájem mistr posledního ročníku německé bundesligy VfL Wolfsburg.

Crouch Portsmouth miluje, jeho barvy hodlá hájit i nadále

Peter Crouch se chystá i v příští sezoně hrát za Portsmouth. Některá anglická média přinesla informace o zájmu manažera Tottenhamu Harryho Redknappa o vytáhlého útočníka, ten ovšem o změně zaměstnavatele nepřemýšlí...

Crouch chápe, jak se cítí Keane

Anglický reprezentant Peter Crouch vyjádřil podporu Irovi Robbie Keanovi, který v pondělí po neslavném angažmá opustil Liverpool a vrátil se do londýnského Tottenhamu. I osud vytáhlého fotbalisty Portsmouthu hodně ovlivnil Liverpool, konkrétně manažer Rafael Benítez.

Crouch se těší na spolupráci s Redknappem

Anglický reprezentační útočník Peter Crouch stvrdil svůj odchod z Liverpoolu podpisem smlouvy se svým bývalým klubem z Portsmouthu. Finanční podmínky čtyřletého kontraktu sice nebyly zveřejněny, ale podle informací médií za něj obdrží Liverpool 11 milionů liber.

Benítez by rád Crouche nahradil Davidem Villou

Z Liverpoolu v nejbližší době odejde Peter Crouch, který má těsně před přestupem do Portsmouthu. Manažer Reds Rafael Benítez proto už přemýšlí o jeho náhradě, velmi by se mu zamlouval kanonýr Valencie a španělské reprezentace David Villa.

Crouch míří do Portsmouthu, Liverpool souhlasí

Peter Crouch už nejspíš brzy přestoupí z Liverpoolu do Portsmouthu. Reds na svém webu oznámili, že se s Pompeys dohodli na podmínkách přestupu. Vytáhlý útočník nyní bude jednat s Portsmouthem o smlouvě.

Arsenal se zajímá o Crouche, tvrdí agent

Agent Vincenzo Morabito, který zastupuje Emmanuela Adebayora tvrdí, že Arsenal uvažuje o koupi Petera Crouche z Liverpoolu, který by se měl stát náhradou za tožského útočníka.

26.06.2008 Aktuality 64 komentářů
Zaujalo nás

Defoe sní o příchodu Crouche

Jermain Defoe v zimě vyměnil lavičku Tottenhamu za základní sestavu Portsmouthu a ligovou sezonu nakonec zakončil s dvanácti přesnými zásahy na kontě. Pro příští sezonu si do týmu přeje jednu posilu - Petera Crouche...

Benitez žádá za Crouche patnáct milionů liber

Manažer Liverpoolu Rafael Benitez je připraven uvolnit Petera Crouche, nebude se ovšem jednat o vůbec levný přestup - španělský kormidelník za vysokého anglického útočníka žádá patnáct milionů liber...

Crouch se chystá na rozhovor s Benitezem

Peter Crouch znovu otevřel téma svého možného odchodu z Liverpoolu. Vytáhlý anglický útočník chce hrát pravidelně a chystá se vše rozebrat s manažerem Reds Rafaelem Benitezem...

Benítéz: Pět hráčů za třicet milionů

Rafael Benítéz se sešel s vedením klubu v čele s Tomem Hicksem a nakonec se dohodli, že zůstane u kormidla Liverpoolu. Mimo to také vedení schválilo Benítézovy plány na posílení týmu.

Crouch připustil odchod z Liverpoolu

Peter Crouch o víkendu opět dokázal, že je pro Liverpool platným hráčem, přesto nemůže být spokojen. Vytáhlý anglický útočník na Anfield Road často vysedává pouze na lavičce náhradníků a v létě bude zvažovat odchod. Hlavním důvodem k tomu je reprezentace...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele