Crouch Portsmouth miluje, jeho barvy hodlá hájit i nadále

27.02.2009, 21:57
Aktuality
Peter Crouch se chystá i v příští sezoně hrát za Portsmouth. Některá anglická média přinesla informace o zájmu manažera Tottenhamu Harryho Redknappa o vytáhlého útočníka, ten ovšem o změně zaměstnavatele nepřemýšlí...

"Cítím se být poután tímto klubem a jsem zklamán našimi výsledky. Neočekával jsem hodně věcí, které se letos udály, ale s tím se musíte vypořádat a já jsem se skvěle usadil. Miluji to hrát za Portsmouth. Miluji zdejší život. Jsem naprosto spokojený. Pokud se nám podaří zlepšit naše výsledky letos a poté i v příští sezoně, mohu zde zůstat hodně, hodně dlouho," nechal se slyšet Crouch.

Crouch přišel do Portsmouthu před letošní sezonou z Liverpoolu a měl vytvořit silnou útočnou dvojici společně s Jermainem Defoem. Tato spolupráce klapala a gólově z ní těžil především Defoe, toho si ovšem v zimě přetáhl do Tottenhamu manažer Harry Redknapp, který po stejné trase putoval o několik týdnů dříve.

Crouch dal letos zatím jenom sedm ligových branek a i on má svůj podíl na nepovedené sezoně - Portsmouthu zatím patří šestnácté místo, na osmnáctý Blackburn má k dobru jenom pět bodů.

Autor: Tomáš Pavlík / sportinglife.com

Komentáře (23)

Přidat komentář
smazaný uživatel

"Crouch dal letos zatím jenom sedm ligových branek a i on má svůj podíl na nepovedené sezoně - Portsmouthu zatím patří šestnácté místo, na osmnáctý Blackburn má k dobru jenom pět bodů."

Nevím,jestli se dá říct jenom 7 golů... S tou zálohou toho moc udělat nejde...

Reagovat
smazaný uživatel

Skutočne je výraz "jenom" trochu prestrelený. Tá záloha ani dobre fungovať nemohla. Zranený Kranjcar, odchody Muntariho a Diarru sú proste príliš veľkým sústom. Navyše mu odišiel stabilný a kvalitný útočný partner. O zmene trénera nehovoriac. Je to rad udalostí jasne vysvetľujúcich prečo je P`mouth tam kde je. Za to nemôže jeden hráč. Ba čo viac, tým 7 gólom môžu ešte ďakovať, že nie sú na mieste West Bromu...

Reagovat
Kapřík

Taky bych řekl, že Crouch letos patří k tomu nejlepšímu co přístavní město nabízí .

Reagovat
smazaný uživatel

spíš si myslim, že je crouch drží nad vodou asi se mnou hodně lidí nebude souhlasit, ale mám tohohle hráče rád. líbí se mi, jak hraje a pracuje pro mužstvo. liverpool udělalo chybu, že ho pustilo

Reagovat
smazaný uživatel

Nevidím dôvod prečo by s tým mal niekto nesúhlasiť.

Reagovat
smazaný uživatel

no mnoha lidem se právě jeho styl moc nelíbí. přitom mi nepřijde, že by nebyl technickej. už mnohokrát ukázal, že to s míčem umí

Reagovat
smazaný uživatel

Jeho prednosti sú inde, to za prvé. A za druhé nie je možné vždy len kritizovať, pokiaľ nevidíme pozitíva a tie sa, odkedy prestúpil na juh Anglicka, prejavili mnohokrát.

Reagovat
smazaný uživatel

velka chyba ho poustet, ted v sobotu se to ukaze kdyz v podstate neni hrac kdo by mohl nastoupit na hrotu

Reagovat
smazaný uživatel

Aby ta letosni sezona nedopadla, pro Pompey, jako ta kdyz hral Crouch za jejich uhlavniho rivala.

Reagovat
smazaný uživatel

Malokomu tak strasne moc preju sestup, jako tomuhle tymu. Oni, Boro a PL je skoro cista.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je chazyho osobná vec, komu to praje. Tvoja reakcia by bola za istých okolností primeraná snáď len keby prial zostup Realu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, ja sem si dovolil jen nesouhlasit. Patřičně jsem to dal najevo, co si o tom myslím. A nemyslel jsem to zle. Jen v Anglicku přeju Pompey a Evertonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Bez nich by to nebylo ono.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě osobně jsou Pompey hodně sympatičtí..

Reagovat
hefy

Tak s tim Boro sis to u mě zkazil. xD

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Tak někdo by mohl říct taky Wigan, protože je to klub prakticky bez historie, tradice, fanoušků...

Pompey mají historii a hlavně fanoušky. Ale taky jeden z nejnesympatičtějších kádrů PL.... Sestup přeju WBA (protože na to nemají), Boltonu (další nesympatický klub), a Pompey (kádr ).

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
smazaný uživatel

Super hráč...Ale musí mít k sobě slušný spoluhráče.....viz. Pennant. Výborné hostování pro tým

Reagovat
smazaný uživatel

Snad to něco dá. Hlavně nesmí spadnout.

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
smazaný uživatel

nespadnout, doma hrají dobrý fotbal viz utkání s aston villou 0:1 ale fotbal

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele