Reina: Do Liverpoolu se už těžko vrátím

Pepe Reina v létě odešel z Liverpoolu hostovat do Neapole, kde se mu zatím stejně jako celému týmu velmi daří. Španělský reprezentant si nemyslí, že se vrátí na Anfield Road. Manažer Reds Brendan Rodgers preferuje jiného gólmana a Reina pro sebe nevidí místo.

Reina odchází z Liverpoolu na hostování do italské Neapole

Španělský gólman Pepe Reina odchází z Liverpoolu na hostování do italské Neapole. Mistr světa a dvojnásobný evropský šampion byl do druhého týmu uplynulého ročníku italské ligy zapůjčen poté, co "Reds" získali ze Sunderlandu pětadvacetiletého Belgičana Simona Mignoleta.

Higuaín přestoupil z Realu Madrid do Neapole

Argentinský útočník Gonzalo Higuaín přestoupil z Realu Madrid do Neapole. Italský celek za pětadvacetiletého fotbalistu podle médií zaplatil 37 milionů eur (asi 960 milionů korun) a podepsal s ním pětiletou smlouvu. Další novou akvizicí bude brankář Pepe Reina z Liverpoolu...

Reina je zpátky ve formě, věří Agger

Obránce Liverpoolu Daniel Agger věří, že se Reds mohou opět spolehnout na výkony brankáře Pepeho Reiny. Tomu probíhající sezona příliš nevycházela, několikrát jeho chybami přišel Liverpool o body. Naposledy Reina udržel nulu proti Wiganu.

Reina: Nejlepší roky mám snad ještě před sebou

Pepe Reina je od června roku 2005 brankářskou jedničkou Liverpoolu, letošní sezona je pro něho ovšem po individuální stránce trochu odlišná, než ty předchozí. Španělský gólman si vybral slabší období a jeho jméno dokonce bylo spojováno s odchodem...

Reina se nechystá opustit Liverpool

Pepe Reina odmítá spekulace o odchodu z Liverpoolu. Španělský brankář přiznává, že jej začátek sezony nezastihl v nejlepší formě, přestupové myšlenky ale u něj nemají místo. Na Anfield Road má smlouvu ještě na čtyři roky.

Nemůžeme si dovolit prohrát, hlásí před finále Reina

Již dlouhých šest let Liverpool do své bohaté sbírky nepřidal jedinou trofej, pozítří ale bude mít velkou možnost toto období sucha ukončit. Ve finále Carling Cupu ho totiž čeká Cardiff a brankář Reds Pepe Reina na rovinu říká, že si jeho tým neúspěch zkrátka nemůže dovolit...

Reina věří, že Liverpool má na titul

Brankář Liverpoolu Pepe Reina si pochvaluje, že je jeho tým mnohem silnější než v minulé sezoně. Španělský reprezentant volá po dalším zlepšení, aby Reds mohli konečně vyhrát titul. Reina věří, že se jim to v dohledné době podaří.

Del Bosque dá příležitost náhradnímu brankáři

Španělský trenér Vicente del Bosque pravděpodobně v posledním utkání evropské kvalifikace proti Skotsku nepostaví do branky kapitána Ikera Casillase. Brankář Realu Madrid tak přijde o možnost vyrovnat v úterý rekord jednoho ze svých předchůdců Andoniho Zubizarrety v počtu odehraných zápasů za národní tým. Španělé přesto věří, že skupinu uzavřou bez ztráty bodu, čímž by zvýšili naděje českých fotbalistů na postup do baráže o ME.

Reina zahnal myšlenky na odchod a těší se na příští rok

Fanoušci Liverpoolu si mohou oddychnout. Brankář Pepe Reina totiž zahnal chmurné myšlenky na odchod a už se nemůže dočkat příštího ročníku. Španělského gólmana k setrvání přesvědčilo tažení Reds pod trenérem Kennym Dalglishem, který mužstvo od řeky Mersey neskutečně zvedl...

Svou věrnost Liverpoolu slíbit nemůžu, přiznal Reina

Od začátku roku vydává Pepe Reina každý měsíc pravidelná prohlášení, co se jeho budoucnosti týče, ačkoliv to pravděpodobně dopředu naplánované nemá. Nyní opět rozvířil vody, když prohlásil, že nemůže slíbit Liverpoolu bezmeznou věrnost, přestože klub miluje. Vše se prý bude odvíjet od výsledků týmu a jeho ambicí a konkurenceschopnosti.

Reina chce hrát Ligu mistrů. Možná opustí Liverpool

Většina fanoušků Liverpoolu se ještě vzpamatovává z odchodu Fernanda Torrese a v létě jim možná přichystá další ránu jiná španělská ikona posledních let. Brankář Pepe Reina totiž podobně jako Torres touží po Lize mistrů a trofejích a pokud mu to Reds nedokážou splnit, nezaručuje, že zůstane.

Reina: Už jsem unaven spekulacemi

Pepe Reina se chystá pokračovat ve své kariéře v Liverpoolu. Média od spekulací ohledně budoucnosti španělského brankáře neodrazuje ani fakt, že Reina loni v dubnu prodloužil smlouvu do léta 2016, 28letý gólman má ale jasno...

Henry v Liverpoolu nespokojené hráče držet nebude

S důrazným varováním přišel nový majitel FC Liverpool John Henry. Ten potvrdil, že žádný hráč současného kádru nebude v klubu držen proti své vůli. Americký majitel tak zareagoval na spekulace ohledně budoucnosti Pepého Reiny, Dirka Kuyta nebo Fernanda Torrese.

Buďte trpěliví, prosí hráči Liverpoolu své fanoušky

Reds se momentálně nachází až na šestnácté pozici v Premier League, což pochopitelně jejich "fans" nemůže těšit. Svěřenci Roye Hodgsona získali z úvodních šesti zápasů jen šest bodů, přičemž vyhráli jediný zápas a na vedoucí Chelsea ztrácí již propastných devět bodů. Brankář Pepe Reina a stoper Martin Škrtel však zůstávají pozitivní a žádají čas.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele