Reina už krotí řeči o zisku titulu

Liverpool v minulé sezoně skončil až na sedmém místě a ani úvod té letošní se mu příliš nevydařil. Tým z Anfied Road po čtyřech zápasech zvítězil jen jednou a s pěti body klesl na třinácté místo. Brankář Pepe Reina proto uvedl, že předsezónní řeči o útoku na titul byly předčasné.

Reina by nikdy neočekával, že Benítez z Liverpoolu odejde

Rafael Benítez se včera s vedením Liverpoolu dohodl na ukončení spolupráce a tato zpráva překvapila také brankáře Pepeho Reinu. Gólman by prý nikdy neočekával, že Benítez z klubu odejde.

Reina prodloužil v Liverpoolu smlouvu o dalších šest let

Brankář Pepe Reina se s vedením Liverpoolu dohodl na nové smlouvě. Španělský gólman prodloužil svůj stávající kontrakt o dalších šest let a podle smlouvy by tak na Anfield Road měl setrvat až do roku 2016.

Reina věří v úspěchy Liverpoolu. Brzy prodlouží smlouvu

Pepe Reina už brzy prodlouží smlouvu v Liverpoolu, španělský brankář prohlásil, že by se tak mělo stát během měsíce. Podle sedmadvacetiletého hráče budou Reds schopni v blízké budoucnosti získat vytoužený anglický ligový titul, a proto v klubu zůstává.

Benitez očekává setrvání Reiny a Mascherana, jasno může být brzy

Barvy Liverpoolu by měli i nadále hájit argentinský záložník Javier Mascherano a španělský brankář Jose Reina. Manažer Reds Rafael Benitez je přesvědčen o tom, že nové kontrakty budou podepsány ještě před koncem letošní sezony...

V roce 2007 jsme byli ještě v horší situaci, připomíná Reina

V hodně složité situaci je stále ještě na začátku nové sezony Liverpool. Reds se nedaří, v posledních týdnech přenechávají body svým soupeřům a navíc čelí hrozbě vyřazení z Ligy mistrů. Hodně v tomto ohledu napoví zítřejší utkání na hřišti Lyonu...

Nahradit Alonsa bude složité, míní Reina

Liverpool si od nové sezony musí zvykat na život bez Xabiho Alonsa, který v posledních letech pevně zakotvil do základní sestavy Reds. Podle mnohých se jedná o velice citelné oslabení týmu. Také gólman José Reina přiznal, že nebude jednoduché jeho roli v mužstvu nahradit.

Reina věří, že Alonso a Mascherano zůstanou

O Xabiho Alonsa má zájem Real Madrid, Javiera Mascherana by zase ráda získala Barcelona. Španělský brankář Liverpoolu Pepé Reina ale věří, že si jeho manažer Rafa Benítez bude i nadále stát za svým a ani jednoho defenzivního záložníka na Pyrenejský poloostrov nepustí...

Reina: Při gólu Drogby jsem chyboval

Vedlo nás devadesát šest duší. To oznámil brankář José Reina po včerejším galapředstavení svého týmu na Stamford Bridge. Uvedl to v souvislosti s výročím tragédie v Sheffieldu Wednesday, kde přesně před dvaceti lety v davu zahynula téměř stovka liverpoolských příznivců.

Hráči Liverpoolu se šance na postup nevzdali

Brankář Liverpoolu José Reina ještě šance na postup do semifinále Ligy mistrů nevzdává. Avšak poté, co ve včerejším zápase lovil třikrát míč ze své sítě, je Chelsea jednoznačným favoritem na postup mezi nejlepší čtyři týmy.

Reina může klidně dát gól sám, tvrdí Grobelaar

Bruce Grobelaara, brankáře posledního mistrovského týmu Liverpoolu z roku 1990, naprosto uchvátila asistence Pepe Reiny na gól krajana Alberta Riery při vysokém vítězství 5:0 nad Aston Villou. Podle Grobelaara je možné, že Reina jednou dá gól i sám.

Reina touží vylepšit si bilanci proti Realu

Brankář Liverpoolu Pepe Reina už se nemůže dočkat příštího týdne, kdy Reds změří v Champions League síly s Realem Madrid. Reina má totiž s nejslavnějším klubem planety nevyřízené účty. Ještě nikdy ho na Santiago Bernabeu neporazil.

Reina je nejlepší brankář Premier League i Španělska, říká Benítez

José Manuel Reina je nejlepším brankářem celé Premiér League i Španělska, myslí si to manažer Liverpoolu Rafael Benítez. Reina chytá za Reds už čtvrtý rok a brzy dosáhne stého čistého konta v klubu.

Reina o návratu domů neuvažuje. Chce vyhrávat s Liverpoolem

Brankář Liverpoolu Jose Manuel Reina bude dál hájit branku Reds. Španělská média tvrdila, že 25letý hráč přemýšlí o návratu domů, to však Reina odmítl. Soustředí se na svou práci v Liverpoolu, se kterým chce vyhrát některou z významných trofejí.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele