Další články

Pro Masaryka zo Senice sezóna zřejmě skončila

Útočník Senice Pavol Masaryk sa v ostatnom ligovom súboji zranil a odvážali ho z ihriska na nosidlách. S oľadovaným pravým koleno ma bolestivou grimasou na tvári sa dalo len pokrútiť hlavou, najlepšieho kanoniera minulej sezóny v drese Ružomberka totiž zrejme v tomto ročníku už neuvidíme.

Masaryk se v Ružomberku zklamal

Pavol Masaryk se v minulé sezoně stal už podruhé králem střelců slovenské ligy, ale vedení Ružomberské klubu, kde působil, to na zřetel nevzalo. Po škrtech v sestavě se musel poroučet i on, ale angažmá dlouho nehledal. S otevřenou náručí ho přijali v Senici, kde se těší na nové výzvy.

Masaryk ani Lietava do Trnavy nepřestoupí

Spartak Trnava ukončil působení v Corgoň lize pro sezonu 2011/2012 úspěšně, na mistrovskou Žilinu chyběly hráčům po posledním kole jen dva body. V té nejbližší budou ambice minimálně stejné a proto se vedení klubu poohlédne po případných posilách. Už nyní je však jasné, že jimi nebudou hráči jako Masaryk, či Lietava.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele