Další články

Zavadil: Je krásné postoupit takhle dopředu, na první ligu ale musíme posílit

Jako jeden z posledních velkých úspěchů své dlouhé kariéry vnímá brněnský fotbalista Pavel Zavadil postup z druhé ligy a návrat klubu do nejvyšší soutěže. Ostřílený záložník, který 30. dubna oslaví 44. narozeniny, zároveň cítí, že Zbrojovka bude muset pro první ligu posílit ve všech směrech.

Nejstarší hráč ligy Zavadil bude sportovním manažerem Opavy

Nejstarší hráč první ligy v historii Pavel Zavadil se od 1. ledna stane sportovním manažerem SFC Opava. Záložník slezského klubu, jemuž bude na konci dubna 43 let, však nevyloučil, že bude souběžně dál hrát.

Nejstarší hráč ligy Zavadil prodloužil smlouvu v Opavě

Nejstarší hráč první ligy Pavel Zavadil z Opavy bude i v příští sezoně pokračovat v kariéře. Dvaačtyřicetiletý tvořivý záložník prodloužil se Slezany smlouvu o další rok. Součástí nového kontraktu je i klauzule o tom, že bude moci v klubu působit i po skončení hráčské kariéry.

Opavský záložník Zavadil si do konce podzimní části nezahraje

Opavě do konce podzimní části prvoligové sezony bude chybět zraněný Pavel Zavadil. Slezané o tom informovali na svém webu. Jednačtyřicetiletý záložník si v nedělním duelu proti Mladé Boleslavi poranil levé koleno.

Je to silnější než postup z druhé ligy, řekl Zavadil po záchraně

Opavskému záložníkovi Pavlu Zavadilovi po domácí výhře 2:1 nad Příbramí v předposledním čtvrtém kole nadstavby spadl kámen ze srdce. Pro jednačtyřicetiletého fotbalistu byla záchrana v první lize silnější moment než loňský postup z druhé nejvyšší soutěže, protože podle něj Slezané ukázali, že jsou mezi elitou oprávněně.

Kouč Kopecký i čtyřicetiletý Zavadil prodloužili smlouvy v Opavě

Trenér Ivan Kopecký prodloužil s Opavou smlouvu o dva roky. Nové víceleté kontrakty podepsalo i šest hráčů slezského mužstva včetně čtyřicetiletého záložníka Pavla Zavadila. Prvoligový nováček o tom informoval na svém webu.

Hrát ve vedru v oslabení bylo hodně těžké, řekl opavský Zavadil

Téměř osmdesát minut odehráli fotbalisté Opavy ve své azylové premiéře v Brně proti Zlínu v oslabení. Už po necelé čtvrthodině totiž uviděl červenou kartu stoper Jaroslav Svozil. Navzdory nelehké situaci sahal prvoligový nováček po remíze, ale nakonec prohrál 1:2.

Zavadil považuje vyhlášení osobností ligy za velkou poctu

Fotbalový světoběžník Pavel Zavadil, který po pěti letech odchází z Brna, považuje nedělní vyhlášení osobností ligy za velkou poctu. I když v 39 letech byl po zlínském obránci Davidu Hubáčkovi druhým nejstarším hráčem uplynulého ročníku první ligy, na ukončení kariéry nemyslí. Na dvě sezony se upsal druholigové Opavě, které chce pomoci už v příštím roce k návratu do nejvyšší soutěže.

Zavadil litoval, že se s brněnským publikem rozloučil prohrou

Brněnský záložník Pavel Zavadil neskrýval velké zklamání ze smolné sobotní porážky 0:1 v utkání předposledního kola ligy s Plzní. Zápas pro devětatřicetiletého záložníka představoval rozlučku s domácím publikem, protože po sezoně zamíří do Opavy, kde bydlí.

Brněnský kapitán Zavadil po sezoně odejde do Opavy

Brno po sezoně opustí kapitán Pavel Zavadil. Devětatřicetiletý záložník neprodlouží ve Zbrojovce smlouvu a zamíří do aktuálně třetího týmu druhé ligy Opavy, kterou čeká finále domácího poháru.

Chybí nám v koncovce klid, řekl kapitán Brna Zavadil

Stupňující se týmová nervozita provází přibývající bezbrankové remízy fotbalistů Brna. Kapitán Zbrojovky Pavel Zavadil přičítá střeleckou sterilitu hlavně chybějícímu klidu v koncovce.

Brněnský Zavadil je zpátky - uzdravený a s plány na další sezony

První zápas ligového jara v Teplicích byl pikantní pro brněnského kapitána Pavla Zavadila. Osmatřicetiletý fotbalista se vrátil do základní sestavy právě v místech, kde se jeho kariéra před necelým rokem málem zastavila nadobro. Zavadil dnes výrazně pomohl Zbrojovce k cenné remíze 1:1 a končit ani zdaleka nechce.

Zavadil to nezabalil a po sedmi měsících je zpět

Fotbalisté Brna mají zpět svého kapitána Pavla Zavadila. Po dubnovém zranění kolene sice v osmatřiceti letech zvažoval konec kariéry, ale nakonec se nečekaně rychle uzdravil a po více než sedmi měsících se znovu objevil na hřišti. Prohru 0:2 v Plzni v 15. ligovém kole však odvrátit nedokázal.

Výsledky anket o nejlepší hráče Synot ligy

Anketa o nejlepší hráče první fotbalové ligy Galavečer Synot ligy za sezonu 2015/16:

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele