Další články

Verbíř se loučil v slzách, takové loučení prý ani nečekal

Ani smolný vyrovnávací gól soupeře nezkazil Pavlu Verbířovi loučení s ligou. Osmatřicetiletý veterán strávil v teplickém dresu téměř 20 sezon a za nebývalou věrnost se mu dostalo málokdy vídaného loučení, které začalo i s požehnáním rozhodčích už během zápasu a trvalo dalších patnáct minut.

Teplická legenda Verbíř v sobotu ukončí ligovou kariéru

Pavel Verbíř v sobotu proti Slovácku odehraje svůj poslední ligový zápas. V sedmatřiceti letech se hráč, který celou svoji profesionální kariéru v nejvyšší soutěži spojil s Teplicemi, rozhodl ukončit kariéru. Verbíř to dnes oznámil na tiskové konferenci.

Kdyby Verbíř dostal nabídku na nové angažmá, možná neskončí

Osmatřicetiletý hráč Teplic Pavel Verbíř částečně zpochybnil konec kariéry, který si naplánoval na závěr letošní sezony. V rozhovoru pro ČTK řekl, že kdyby přišla nabídka z jiného klubu, možná by ji využil. Na prvoligový fotbal se pořád cítí, a tak ho na jaře bude čekat těžké rozhodování.

Verbíř odehrál 500. soutěžní zápas v teplickém dresu

Pavel Verbíř dnes proti Liberci odehrál 500. zápas v ligových soutěžích v teplickém dresu. Kdyby začátek své kariéry v Teplicích nestrávil v nižších soutěžích, zřejmě by měl ligový rekord, navíc v dresu jediného týmu. Verbíř po zápase přiznal, že o tom ani nevěděl, na rozdíl od fanoušků. Ti ho po příchodu na hřiště přivítali ještě silnějším aplausem než jindy.

Verbíř se rozhodl po sezoně ukončit kariéru, možná už v zimě

Teplický záložník Pavel Verbíř po letošní sezoně skončí s fotbalem. Sedmatřicetiletý hráč dnes novinářům řekl, že by rád dodržel svou smlouvu a odehrál ještě letošní sezonu, ale stejně tak by prý mohl skončit už v zimě. Chce prý odejít v době, kdy na ligový fotbal ještě stačí.

Teplice proti Olomouci bez tria hráčů

Teplicím se před sobotním duelem 29. kola proti Olomouci rozpadla obvyklá základní sestava, v níž budou kvůli trestům chybět tři důležití hráči. Čtvrtou žlutou kartu v sezoně, která znamená zastavení činnosti na jedno utkání, inkasovali v uplynulém kole v Jablonci útočník Aidin Mahmutovič a zkušený Pavel Verbíř. Nastoupit nebude moci ani bek Vlastimil Vidlička, jenž byl vyloučen po druhé žluté kartě.

V Teplicích prodloužili smlouvy trenér Plíšek i klíčoví hráči

Trenér Jiří Plíšek dnes podepsal s Teplicemi novou smlouvu až do sezony 2012/2013. Jeho původní kontrakt měl vypršet na konci tohoto soutěžního ročníku, ale s vedením klubu se dohodl na jeho prodloužení díky úspěšnému podzimu, po němž Teplice vedou ligu.

Verbíř překonal další klubový rekord, má nejvíc ligových startů

Veterán Pavel Verbíř se v sobotu postaral o další zápis do historie teplického fotbalu. V klubovém žebříčku totiž překonal v počtu ligových startů brankáře Jiřího Sedláčka, který s 339 zápasy vévodil pořadí dlouhých třicet let. Verbíř má na kontě o start víc, stejně tak už dva roky vévodí i klubovým kanonýrům.

Jankulovski je poprvé Fotbalistou roku

Poprvé v kariéře se Marek Jankulovski dočkal triumfu v anketě Fotbalista roku. V 43. ročníku ankety, který zohledňoval výsledky dosažené v roce 2007, zvítězil jednatřicetiletý obránce AC Milán před reprezentačními spoluhráči a předchozími vítězi Petrem Čechem a Tomášem Rosickým.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele