Další články

Bývalý brankář Srníček po nedávném srdečním kolapsu zemřel

Bývalý brankář Pavel Srníček devět dní po srdečním kolapsu, který ho postihl při kondičním běhu, dnes odpoledne ve Fakultní nemocnici Ostrava zemřel. Oznámil to jeho agent Steve Wraith a informaci ČTK potvrdil i mluvčí nemocnice Tomáš Oborný. Někdejšímu českému reprezentantovi bylo 47 let.

Srníčkova smrt zasáhla i Shearera se Schmeichelem

Reprezentační brankář Petr Čech, bývalý anglický kanonýr Alan Shearer nebo někdejší gólman Manchesteru United Peter Schmeichel. Ti všichni vyjádřili soustrast nad úmrtím Pavla Srníčka, který dnes ve věku 47 let zemřel v nemocnici v Ostravě na následky zástavy srdce.

Srníčka podpořili fanoušci Newcastlu pokřikem na stadionu

Bývalého reprezentanta Pavla Srníčka, který leží po zástavě srdce v kritickém stavu v nemocnici, dnes podpořili fanoušci jeho někdejšího klubu Newcastlu United. V poločase utkání anglické ligy s Evertonem na výzvu jeho rodiny skandovali "Pavel is a Geordie", což je přezdívka příznivců Newcastlu. Stejně se jmenuje kniha, kterou Srníček nedávno vydal.

Srníček je po zástavě srdce ve stabilizovaném stavu

Bývalý český reprezentant Pavel Srníček, který v neděli kvůli zástavě srdce zkolaboval, je v nemocnici v Ostravě ve stabilizovaném stavu. Server BBC o tom informoval agent trenéra brankářů pražské Sparty Steve Wraith.

Bývalý brankář Srníček zkolaboval a je v kritickém stavu

Bývalý reprezentant Pavel Srníček leží v kritickém stavu v ostravské fakultní nemocnici. Trenér brankářů Sparty podle informací serveru iDnes.cz zkolaboval pravděpodobně v důsledku srdeční zástavy při běhu v Bohumíně, kam přijel za rodinou.

Srníček skončil s fotbalem a vrhl se na brankářskou školu

V tichosti opustil svět vrcholového fotbalu brankář Pavel Srníček. Devětatřicetiletý gólman, o kterém se ještě před rokem psalo v souvislosti s jeho návratem do anglické Premier League, dnes oficiálně spojil svoje jméno s výchovou mladých brankářů v Baníku Ostrava.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele