Nedvěd exceluje, Juventus ho láká k prodloužení smlouvy

Pavel Nedvěd po skvělém středečním představení v Boloni, v němž dvěma góly zařídil výhru Juventusu Turín 2:1, znovu čelí otázkám, zda v klubu příští rok v létě prodlouží končící smlouvu. Kouč Claudio Ranieri prohlásil, že by šestatřicetiletého záložníka rád viděl v týmu i v dalších dvou sezonách.

Nedvěd se přiznal, že jeho snem byl Manchester

Český fotbalista Pavel Nedvěd sice většinu své hráčské kariéry strávil v Itálii, vždy však prý snil o tom, že si zahraje v anglické Premier League. Přiznal to v rozhovoru pro stránky světové fotbalové federace FIFA. Jeho snem prý bylo oblékat dres Manchesteru United.

Nedvěd odmítá řeči o krizi Juventusu

Juventus začal sezónu velice nadějně, jenže poslední tři ligové zápasy nevyhrál. Kromě toho v Lize mistrů jen remizoval na půdě BATE Borisov. Záložník Pavel Nedvěd ale odmítá, že se Stará dáma nachází v krizi.

Báječný výsledek, pochvaloval si výhru nad Zenitem Nedvěd

Úspěšně se Juventus vrátil do Ligy mistrů. Turínský klub včera doma přivítal Zenit Petrohrad a i když nepodal optimální výkon, získal nakonec tři body za výhru 1:0. Spokojený tak mohl být i bývalý kapitán českého národního týmu Pavel Nedvěd...

Firma, do níž investoval Pavel Nedvěd, jde pošesté do dražby

Dřevařská společnost Mafloor, kam vložil údajně 37 milionů korun fotbalista Juventusu Turín Pavel Nedvěd, půjde 25. září znovu do dražby. Půjde už o šesté opakované kolo. Vyhlašovací cena se snížila z původních 18,7 na 11 milionů korun. ČTK to dnes řekl konkurzní správce blovické firmy Pavel Tatíček.

Nedvěd: Pro Ligu mistrů obětuji i golf!

Pavel Nedvěd má před sebou nejspíš poslední sezónu v kariéře a má jeden velký nesplněný sen - vyhrát Ligu mistrů. Má k tomu tedy poslední možnost. "Obětoval bych cokoliv jen proto, abych ji vyhrál," nechal se slyšet Nedvěd.

Nedvěd nechybí v nominaci

Pavel Nedvěd se zotavil po zranění a nechybí v nominaci trenéra Juventusu Claudia Ranieriho pro odvetu třetího předkola Ligy mistrů proti Artmedii.

Nedvěd se těší na Old Trafford

Juventus se ve středu utká v přátelském utkání s Manchesterem United a Pavel Nedvěd se tak ještě jednou podívá na Old Trafford. Bývalý kapitán české reprezentace se na utkání již velice těší a tajně věří, že se na Old Trafford podívá ještě v rámci Ligy mistrů...

Nahradí Nedvěda v Juventusu Van Persie?

Českou hvězdu Pavla Nedvěda by mohl v Juventusu Turín nahradit Robin Van Persie. Podle vedení italského klubu je čtyřiadvacetiletý Nizozemec z Arsenalu ideálním nástupcem bývalého reprezentačního kapitána.

Nedvěd přesvědčuje fanoušky Juventusu, aby přijali Stankoviče

Pavel Nedvěd zahájil o víkendu s Juventusem přípravu na novou sezonu a hned mu připadl důležitý úkol. Na žádost trenéra Claudia Ranieriho bývalý kapitán české reprezentace vyzval příznivce turínského klubu, aby přestali protestovat proti plánovanému přestupu Dejana Stankoviče z Interu Milán.

Fotbalista roku vzejde z pětice hráčů působících v zahraničí

Z pětice hráčů, kteří působí v zahraničních klubech, vzejde Fotbalista roku 2007. Mezi kandidáty na vítězství v 43. ročníku ankety jsou brankář Chelsea Petr Čech, obránci Marek Jankulovski z AC Milán a Tomáš Ujfaluši, který oblékal dres Fiorentiny, a záložníci Tomáš Rosický z Arsenalu s Pavlem Nedvědem z Juventusu Turín.

Potřebujeme posílit, uvědomuje si Nedvěd

Obrovská výzva stojí před Juventusem - letošní podařený návrat do Serie A v příští sezoně korunovat ziskem trofeje. Záložník Pavel Nedvěd by konečně rád vyhrál Ligu mistrů a aby se mu to opravdu podařilo, musí vedení podle něho získat několik kvalitních fotbalistů...

Nedvěd se rozhodl pokračovat kvůli synovi

Rodina podle Pavla Nedvěda nakonec rozhodla o tom, že ho fanoušci Juventusu uvidí v bíločerném dresu i v příští sezóně. 35letý záložník přiznal, že velmi vážně uvažoval o konci aktivní kariéry.

Nedvěd bude v Juventusu pokračovat

Fotbalista Pavel Nedvěd si o další rok prodlouží kariéru. Pětatřicetiletý záložník dnes s Juventusem Turín podepsal novou smlouvu do června 2009. Bývalý kapitán české reprezentace a nejlepší hráč Evropy za rok 2003 to řekl ČTK. Podle trenéra "Staré dámy" Claudia Ranieriho by se měl Nedvěd navíc objevit ve středeční nominaci na mistrovství Evropy.

Brückner oznámí nominaci. Budou v ní Svěrkoš s Nedvědem?

Ve středu hodinu po poledni bude jasno, kteří hráči by měli reprezentovat Českou republiku na blížícím se evropském fotbalovém šampionátu. Trenér národního týmu Karel Brückner oznámí jména nejméně 23 hráčů, kteří příští týden absolvují závěrečné soustředění v rakouských Korutanech.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele