Nedvěd v Turíně pozdravil reprezentaci, nezávidí jí těžkou pozici

Když se jeho blonďatá kštice zjevila u východu z útrob arény Juventus Stadium a on vzápětí zamířil k hřišti, kde právě trénovala česká reprezentace, zase kolem sebe hned vzbudil velký poprask. I když Pavel Nedvěd s velkým fotbalem skončil už před více než čtyřmi lety, charismatický muž pořád zůstává v centru pozornosti.

Nedvěd o Plzni: Nadchla mě, může jít až do finále EL

Suverénní způsob, jakým se fotbalisté Plzně v play off Evropské ligy vypořádali s italskou Neapolí, nadchl Pavla Nedvěda. Držitel Zlatého míče pro nejlepšího hráče Evropy z roku 2003 prorokuje svým následovníkům ze západočeského týmu velkolepou jarní část sezony, v níž se prý mohou dostat až do samotného finále EL.

Podle Nedvěda bude Juventus po návratu Conteho ještě silnější

Bývalý český reprezentant a nynější člen vedení Juventusu Pavel Nedvěd je přesvědčen, že návrat kouče Antonia Conteho po čtyřměsíčním trestu pomůže turínskému celku k ještě lepším výkonům. Conte je podle něj trenérem světové extratřídy a Nedvěd věří, že s týmem uspěje v Lize mistrů.

Nedvěd považuje současnou kauzu za tvrdou ránu českému fotbalu

Za tvrdou ránu pro český fotbal považuje držitel Zlatého míče 2003 Pavel Nedvěd nejnovější aféru. Bývalý reprezentační kapitán a ikona Sparty Praha, Lazia a Juventusu přiletěl dnes do Brna, v sobotu ho v Hodoníně čeká benefiční utkání českých reprezentantů z roku 2006 proti místnímu diviznímu týmu.

Čerstvý čtyřicátník Nedvěd bez fotbalu dlouho nevydržel

Přestože byl vždy spíš dříčem a bojovníkem než míčovým kouzelníkem, dokázal se záložník Pavel Nedvěd výrazně zapsat do historie domácí i světové kopané. Během své kariéry dovedl své týmy k řadě úspěchů, sám se může pochlubit mnoha individuálními trofejemi v čele s prestižním Zlatým míčem, který získal v roce 2003 jako druhý Čech.

Nedvěd: Před maratonem mám jediný cíl - doběhnout

S mírnými obavami vzhlíží Pavel Nedvěd k nedělnímu pražskému maratonu. Bývalá hvězda se pokusí poprvé absolvovat královskou trať a neklade si žádné cíle. Nedvěd má jedinou motivaci: doběhnout a užít si adrenalinu, který mu závod s devíti tisícovkami běžců prý přinese.

Nedvěd si užil půlmaraton, ale účast na maratonu neslíbil

Podruhé v kariéře proběhl cílem Pražského půlmaratonu bývalý reprezentant Pavel Nedvěd. Od své premiéry v předminulém ročníku se zlepšil o tři minuty a s výsledným časem 1:43:44 doběhl o 45 minut za vítězným Etiopanem Atsedu Tsegayem. Držitel Zlatého míče za rok 2003 běžel s kamarády a pochvaloval si podporu diváků.

Nedvěda mrzí, že Del Piero nehraje, z Juventusu má však radost

Fotbalisté Juventusu sice vedou italskou ligu, bývalý kapitán české reprezentace a nyní člen správní rady turínského celku Pavel Nedvěd však stoprocentní spokojeností nehýří. Trápí ho role někdejšího spoluhráče a jedné z ikon klubu Alessandra Del Piera, který je v sedmatřiceti letech v týmu pouze náhradníkem.

Nedvěd s Kollerem si zahrají s Maradonou pro libyjské děti

Pavel Nedvěd a Jan Koller se znovu sejdou na trávníku a přihrávky mohou dostávat i od slavného Argentince Diega Maradony. Oba bývalí čeští reprezentanti dostali pozvánku do týmu hvězd, který sehraje 8. listopadu exhibiční utkání ve Spojených arabských emirátech. Jeho výtěžek bude věnován libyjským dětem, postiženým válkou v jejich zemi.

Nedvěd v Praze okomentoval Haška, Plzeň i Serii A

Je to už více než dva roky, co bývalý fotbalista Pavel Nedvěd pověsil kopačky na hřebík, a už skoro rok, co zastává funkci v představenstvu Juventusu Turín. Z Itálie stále na dálku bedlivě sleduje dění v českém fotbale a hodně ho zaskočilo, že na konci června rezignoval na post předsedy fotbalové asociace Ivan Hašek...

Nedvěd bere sobotní běh Prahou jako přípravu na maraton

Bývalý reprezentant Pavel Nedvěd bude hlavní hvězdou silničního běhu Prahou Mattoni Grand Prix, který v sobotu večer uzavře letošní ročník seriálu Pražského mezinárodního maratonu. Držitel Zlatého míče z roku 2003 se představí v hlavním závodě na deset kilometrů a bude to pro něj mimo jiné příprava na klasický maraton.

Současný Juventus úplně postrádá charakter, zlobí se Nedvěd

Bývalý záložník české reprezentace a Juventusu Pavel Nedvěd zkritizoval současné hráče turínského klubu, kterým se po nedělní porážce 0:1 s Parmou v předposledním kole italské ligy hodně vzdálil postup do předkola Evropské ligy.

Nečekal jsem, že by se u nás tohle mohlo stát, řekl Nedvěd o Slavii

Bývalého reprezentačního kapitána Pavla Nedvěda překvapily současné potíže fotbalové Slavie, která kvůli dluhům nedostala licenci pro příští ročník nejvyšší soutěže.

Nedvěd bude mít na novém stadionu Juventusu vlastní hvězdu

Bývalý český reprezentant Pavel Nedvěd bude mít na novém stadionu Juventusu vlastní hvězdu. Osmatřicetiletý záložník, který po loňském ukončení kariéry pracuje ve vedení turínského klubu, byl zařazen mezi padesát největších legend "Staré dámy".

Nedvěd: Měli bychom skvělé ME jednadvacítek

Češi by připravili skvělý evropský šampionát jednadvacítek, pokud by jim UEFA svěřila pořádání tohoto podniku pro rok 2013. Je o tom přesvědčen bývalý reprezentační kapitán Pavel Nedvěd, který je ambasadorem šampionátu za českou stranu. I proto se zúčastnil čtvrteční večeře výkonného výboru UEFA

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele