Další články

Jablonec posílí Drsek, Kučera se vrací do Brugg

Obranu Jablonce v příští sezoně vyztuží stoper Pavel Drsek, který letos výrazně pomohl k ligové záchraně Kladnu. Dvaatřicetiletý zadák se zkušenostmi z Duisburgu, Bochumi či Panioniosu Atény ve středu podepíše v severočeském klubu dvouletou smlouvu.

Drsek drží obranu Kladna a střílí důležité branky

Výraznou zásluhu na tříbodovém zisku fotbalistů Kladna se Slavií Praha měl stoper Pavel Drsek. Byl nejlepším hráčem na hřišti, držel domácí obranu a navíc vstřelil důležitý první gól zápasu, který skončil překvapivou výhrou outsidera 2:1.

Drsek zůstane do konce sezony v Kladně

Kladno získalo pro jarní boje o záchranu v nejvyšší soutěži zkušenou posilu do středu obrany. Se Středočechy se dohodl na spolupráci do konce sezony dvaatřicetiletý zadák Pavel Drsek. Ten s Kladnem už od začátku ledna trénuje, a když mu nepřišla nabídka ze zahraničí, souhlasil i s půlročním působením.

Drsek: Když nepřijde zajímavá nabídka, zůstanu na Kladně

V létě byl jednou nohou v pražské Spartě, ale z angažmá na Letné sešlo. Uplynulo půl roku a zkušený stoper Pavel Drsek se chystá na jarní záchranářskou misi v Kladně. Středočeši teď jenom doufají, že jim vítanou posilu do konce ledna neodláká atraktivní nabídka ze zahraničí.

Stoper Drsek do Sparty nepřijde

Zkušený stoper Pavel Drsek neposílí fotbalisty pražské Sparty, přestože se zdálo, že jeho přestup na Letnou je už téměř hotovou věcí. Nakonec se ale hráč s klubem nedohodl a Sparta tak nadále hledá druhého středního obránce, který by nastupoval vedle Tomáše Řepky.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele