Další články

Dreksa ocenil výkon Budějovic a část viny za prohru vzal na sebe

Jako jednoho z nejlepších protivníků za poslední kola označil brněnský kapitán Pavel Dreksa České Budějovice. Jihočeši dnes na Srbské v Králově Poli zvítězili 3:1 a domácí Zbrojovka ani v šestém zápase doma nedokázala vyhrát a odpoutat se od sestupových příček.

Nemáme co ztratit, říká brněnský kapitán Dreksa před Spartou

Po dvou letech se do první ligy vrací brněnská Zbrojovka, kterou s kapitánskou páskou povede třicetiletý obránce Pavel Dreksa. V sobotu čeká nováčka ostrý start do soutěže, na Srbskou přijede pražská Sparta. Dreksa tvrdí, že v souboji s favoritem nemá Zbrojovka co ztratit.

Dreksa končí v Karviné a míří do Brna

Obránce Pavel Dreksa opouští Karvinou. Třicetiletý stoper v klubu neprodloužil smlouvu, která mu vyprší koncem prosince, a stane se hráčem druholigové Zbrojovky Brno. Karvinský klub o tom informoval na svém webu.

V Karviné se velké posilování nekonalo. Spolehne se na navrátilce Dreksu a nového kouče

Loňskému nováčkovi vyprchala euforie. Letos na jaře se bude Karviná bít o záchranu. S novým trenérem a staronovou oporou defenzivy. Bude to stačit?

Stoper Dreksa by měl odejít z Karviné do Baku

Obránce Pavel Dreksa by mohl přestoupit z Karviné do ázerbájdžánského klubu Něftči Baku. I když podle oficiálního klubového webu Něftči už sedmadvacetiletý stoper podepsal smlouvu, Karviná přestup zatím dementovala.

Dreksa musí za své vyloučení celý tým pozvat na večeři

Olomouckého obránce Pavla Dreksu stihne za vyloučení v nedělním ligovým utkání proti Slovácku vedle disciplinárního i klubový trest. Dvaadvacetiletý stoper musí celé mužstvo pozvat na večeři.

Ústí v generálce na ligu vyzkoušelo tři nové posily

Ústí nad Labem těsně před startem jara získalo tři posily. Z Teplic přišli na hostování Vlastimil Stožický a Martin Jindráček, z Olomouce pak stoper Pavel Dreksa. Všichni tři nastoupili i v dnešní generálce na ligu proti třetiligové České Lípě a podíleli se na výhře 2:1, Stožický s Jindráčkem dokonce gólově.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele