Další články

Robinson má krevní sraženinu v plících a půl roku si nezachytá

Bývalý brankář anglické reprezentace Paul Robinson má krevní sraženinu v plících a nejméně půl roku si nezahraje. Komplikace vznikly po drobné operaci zad, které se třiatřicetiletý gólman druholigového Blackburnu podrobil v minulém týdnu.

Robinson ukončil reprezentační kariéru

Anglický brankář Paul Robinson ukončil reprezentační kariéru. 30letý gólman Blackburnu se tak rozhodl krátce poté, co ho trenér Fabio Capello nominoval ke středečnímu přípravnému zápasu s Maďarskem.

Friedel zamířil do Aston Villy

Aston Villa dotáhla přestup amerického veterána Brada Friedela, jenž na Villa Park míří z Blackburnu Rovers. Přestupová částka nebyla zveřejněna, ale spekuluje se o 2 milionech liber.

Robinson přestoupil do Blackburnu

Paul Robinson se po čtyřech letech loučí s Tottenhamem a míří do jiného klubu z anglické nejvyšší soutěže. 28letý brankář přestupuje za 3,5 milionu liber do Blackburnu, s nímž se dohodl na podmínkách pětileté smlouvy...

Ramos chce vyřešit problémy s brankáři

Manažer Tottenhamu Juande Ramos by rád co nejdřív vyřešil "brankářskou otázku". Radek Černý potvrdil odchod do Queens Park Rangers a budoucnost Paula Robinsona v klubu je také nejistá.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele