Další články

Gascoigne dostal za násilnosti pod vlivem alkoholu pokutu

Bývalý slavný anglický fotbalista Paul Gascoigne musí zaplatit pokutu tisíc liber (asi 30 tisíc korun). Soud ho potrestal za červencové výtržnosti na vlakovém nádraží ve Stevenage, kde pod vlivem alkoholu napadl dozorčího.

Gascoigne má po odvykací kůře opět problémy s alkoholem

Bývalý slavný anglický fotbalista Paul Gascoigne zřejmě opět podlehl alkoholu a pod jeho vlivem ztropil výtržnosti na vlakovém nádraží ve Stevenage, asi 50 km severně od Londýna. Po napadení dozorčího a exmanželky ho zadržela policie a šestačtyřicetiletý Gascoigne, jenž na jaře podstoupil intenzívní odvykací kůru v USA, strávil noc v cele.

Gascoigne si během odvykací kůry myslel, že zemře

Bývalý slavný anglický fotbalista Paul Gascoigne byl v únoru během své odvykací kůry ve Spojených státech amerických blízko smrti. Pětačtyřicetiletý "Gazza", jenž má dlouhodobé problémy s alkoholem, slyšel před upadnutím do třídenního kómatu lékaře říkat, že asi nepřežije.

Gascoigne byl převezen na jednotku intenzivní péče

Bývalý anglický fotbalista Paul Gascoigne, který se ve Spojených státech amerických léčí ze závislosti na alkoholu, byl kvůli špatné reakci na terapii převezen na jednotku intenzivní péče do nemocnice. Informoval o tom jeho někdejší spoluhráč Gary Mabbutt. Podle něj by měl být slavný záložník brzy v pořádku natolik, aby mohl pokračovat v odvykací kúře.

Gascoigne opět pije a nutně prý potřebuje lékařskou pomoc

Bývalý anglický fotbalista Paul Gascoigne má opět problémy s alkoholem. Pětačtyřicetiletý někdejší reprezentant se zhroutil na nedávné charitativní akci a podle svého agenta Terryho Bakera potřebuje okamžitou lékařskou pomoc.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele