Další články

Výkon brankáře Le Gianga ocenil i příbramský trenér Nádvorník

Také ve třetím ligovém utkání v Ďolíčku udržel brankář Bohemians 1905 Patrik Le Giang čisté konto. Několika výbornými zákroky pomohl "klokanům" v 17. kole k výhře 1:0 nad Příbramí. Pochvalu si za svůj výkon vysloužil i od trenéra poraženého týmu Romana Nádvorníka.

Le Giang si debutu za Bohemians cenil o to víc, čím si prošel

Patrik Le Giang při své ligové premiéře v brance Bohemians 1905 pomohl k vítězství nad Opavou 1:0 a k prvnímu triumfu po čtyřech kolech. Sedmadvacetiletý Slovák vietnamského původu se v české nejvyšší soutěži představil poprvé od loňského května, kdy chytal za Karvinou.

Bohemians se při nehodě zranila posila Le Giang

Bohemians 1905 se hned v úvodu přípravy na novou sezonu zranila první letní posila brankář Patrik Le Giang, který při dopravní nehodě utrpěl zlomeninu klíční kosti a bude mimo hru šest až osm týdnů. "Klokany" by měl posílit i francouzský útočník Ibrahim Keita, jehož příchod třináctý celek uplynulé sezony dotahuje.

První letní posilou Bohemians 1905 se stal brankář Le Giang

První letní posilou Bohemians 1905 se stal brankář Patrik Le Giang. Slovenský hráč vietnamského původu do pražského klubu přišel z Vlašimi a v Ďolíčku podepsal tříletou smlouvu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele