Další články

Slavia oznámila příchod stopera Chaloupka, další novou tváří je Zmrzlý

Talentovaný stoper Štěpán Chaloupek (20) přestoupil z Teplic do pražské Slavie, v Edenu podepsal čtyřletou smlouvu s platností od 1. července 2024. Sešívaní dnes získali hned dvě posily, z Olomouce přichází Ondřej Zmrzlý.

Jsem rád, že došlo k podpisu, řekl Zmrzlý po prodloužení v Olomouci

Ondřej Zmrzlý prodloužil o rok smlouvu v Olomouci. Čtyřiadvacetiletý obránce s jedním startem za národní tým je nyní v Sigmě vázán do konce sezony 2024/25. Hanáci o tom informovali na svém webu.

K prvnímu gólu Zmrzlého vybudil "čoud" od kapitána Hubníka

Olomoucký obránce Ondřej Zmrzlý v pátém kole první ligy zařídil vítězství 1:0 ve Zlíně svou premiérovou brankou v nejvyšší soutěži. Na trefě jednadvacetiletého defenzivního hráče ze 47. minuty se nepřímo podílel i kapitán a největší současná opora Hanáků Roman Hubník.

Pilař v Olomouci skončil, klub mu neprodloužil smlouvu

Bývalý reprezentační křídelní záložník Václav Pilař skončil v Olomouci. Jednatřicetiletému fotbalistovi k 30. červnu vypršela smlouva a hanácký klub mu prodloužení nenabídl. Naopak další záložníci Tomáš Zahradníček a Ondřej Zmrzlý podepsali se Sigmou nové kontrakty. Olomoučtí o tom informovali na svém webu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele