Ondřej Vaněk Články

Češi v zahraničí: Skórovali útočníci v Polsku i "Ital" Jankto

Jakub Jankto rozhodl utkání Sampdorie Janov v italském poháru jedinou brankou. Střelecky se prosadili i útočníci Zdeněk Ondrášek a Michal Papadopulos v polské lize a že to byly krásné branky. Velký duel chytal brankář Zdeněk Zlámal ve Skotsku, stejně jako Tomáš Vaclík ze španělské Sevilly.

Češi v zahraničí: Vydra útočí na dvacítku, krásné góly dali Pospíšil s Marešem

Matěj Vydra pokračuje ve střelecky vydařené sezóně ve druhé anglické lize. V barvách Derby County už útočí na dvacítku. Krásně se trefovali také čeští fotbalisté v Polsku. Martin Pospíšil nezabránil prohře Jagiellonie s Plockem, Jakub Mareš přispěl pěknou brankou k remíze Zaglebie Lubin v Krakově s Cracovií.

Češi v zahraničí: Vydra dal 18. gól, skórovali i Rabušic a Suchý

Krásná branka Matěje Vydry v pátek nepomohla Derby County k bodům proti Sunderlandu. V maďarské lize se zapsal mezi střelce Michael Rabušic, ve švýcarské zase Marek Suchý. Další parádní zápas má za sebou v německé bundeslize Jiří Pavlenka, který výrazně přispěl k výhře Werderu Brémy nad Frankfurtem.

Češi v zahraničí: Skórovali Kozák, Mareš i Pekhart, Čech chytil penaltu a slavil milník

Českým fotbalistům se víkendové zápasy v zahraničních soutěžích povedly. Nejvíc asi zazářil brankář anglického Arsenalu Petr Čech, který vychytal 200. čisté konto v Premier League a navíc se v zápase s Watfordem blýskl chycenou penaltou. Vedlo se i útočníkům. Tomáš Pekhart skóroval v Izraeli podruhé za sebou a prosadili se i další...

Češi v zahraničí: Čech chyboval, pak se omlouval. Pekhart dal kuriózní gól

Čeští fotbalisté v zahraničních soutěžích neprožili dvakrát povedený víkend. Třeba Petr Čech dál musí čekat na jubilejní 200. nulu v Premier League poté, co chyboval v Brightonu. Na sociální síti pak nešetřil sebekritikou. Zajímavou zkušenost má za sebou útočník Piastu Gliwice Michal Papadopulos. Zápas jeho klubu se Zabrze se totiž nedohrál kvůli fanouškům.

Soud zpřísnil dealerovi Vaňka trest na 8,5 roku

Pražský vrchní soud dnes zpřísnil trest drogovému dealerovi Vítězslavu Meišnerovi, který podle rozsudku dodával kokain a extázi mimo jiné i reprezentačnímu fotbalistovi Ondřeji Vaňkovi. Meišner namísto šesti let stráví za mřížemi 8,5 roku. Verdikt je pravomocný.

Distributor drog dostal šestiletý trest, stíhání hrozí i Vaňkovi

Vítězslav Meišner, v jehož kauze svědčili Ondřej Vaněk a Jan Kopic, dostal za distribuci drog šestileté vězení. Dnešní rozsudek pražského městského soudu, podle nějž Meišner dodával drogy i Vaňkovi, není pravomocný. Předsedkyně senátu zároveň dala státní zástupkyni ke zvážení trestní stíhání Vaňka pro křivou výpověď, protože podle ní u soudu nemluvil pravdu.

Vaněk a Kopic se zapletli do drogové kauzy

Reprezentanti Ondřej Vaněk a Jan Kopic podle Radiožurnálu figurují jako svědci v případu dvojice mužů, kteří jsou obžalováni z distribuce drog. Vaněk, jenž momentálně působí v ruské Ufě, si podle obžaloby od Vítězslava Meišnera drogy kupoval, v policejním vyšetřování to však odmítl. Hráč Plzně Kopic obžalovanému půjčil půl milionu korun.

Záložník Vaněk míří z Plzně do ruské Ufy

Záložník Ondřej Vaněk je blízko odchodu z mistrovské Plzně do Ufy. Kluby už jsou na podmínkách přestupu domluveny, šestadvacetiletý středopolař podle webu Viktorie odjíždí do Ruska na zdravotní prohlídku. Ještě dnes by Vaněk měl s dvanáctým celkem minulého ročníku Premier Ligy podepsat smlouvu.

Plzeň přišla do konce podzimu o záložníka Vaňka

Viktorii Plzni bude do konce podzimní části sezony chybět záložník Ondřej Vaněk. Pětadvacetiletý fotbalista se dnes podrobil menší operaci třísel, se kterými měl problémy od ligového zápasu v Brně. Obhájce titulu o tom informoval na svých internetových stránkách.

Plzeňský Vaněk si sám přivolal premiérový ligový gól hlavou

Jako zaříkávač si může připadat plzeňský fotbalista Ondřej Vaněk. Jen pár hodin před zápasem se bavil se spoluhráčem Davidem Limberským o tom, že ještě nikdy nedal v nejvyšší soutěži gól hlavou, a vzápětí pomohl Viktorii k výhře 2:0 nad Baníkem Ostrava právě vydařenou hlavičkou.

Vaněk se pokusí s Plzní obhájit triumf v Superpoháru

Plzeňský Ondřej Vaněk má šanci stát se prvním hráčem, který obhájí český Superpohár. Loni slavil s Jabloncem po triumfu právě nad Plzní 3:2, nyní se už jako hráč Viktorie představí v pátek proti Spartě a touží v novém angažmá začít vítězně.

Plzeň posílil reprezentační záložník Vaněk

Reprezentační záložník Ondřej Vaněk posílil Viktorii Plzeň. Třiadvacetiletý hráč přestoupil na západ Čech z tureckého Kayserisporu a podepsal s vicemistrem české ligy smlouvu na tři roky. Plzeň se o Vaňka zajímala už před jeho odchodem do Turecka.

iDnes.cz: Reprezentant Vaněk posílí Plzeň

Reprezentační záložník Ondřej Vaněk má posílit Viktorii Plzeň. Informuje o tom server iDnes s tím, že přestup třiadvacetiletého fotbalisty z tureckého Kayserisporu bude uzavřen v pátek. Vaněk strávil v Kayserisporu po zimním odchodu z Jablonce jen půl roku.

Vaněk do druhé turecké ligy nechce a vyhlíží nové angažmá

Český záložník Ondřej Vaněk s Kayserisporem sestoupil do druhé turecké ligy a tu v příští sezoně určitě hrát nechce. Třiadvacetiletý fotbalista si po půl roce svého prvního zahraničního angažmá uvědomil, že peníze nejsou všechno a chce změnit prostředí. Nejraději by se přesunul do západní Evropy.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele