Ondřej Vaněk Články

Vaněk chce v Turecku zůstat dlouho a těší se na domácí návštěvy

Ondřej Vaněk doufá, že v Kayserisporu naváže na své vydařené podzimní výkony z Jablonce a v Turecku se usadí na delší dobu. Třiadvacetiletý reprezentant se po prvním přestupu do zahraničí také těší na vyšší divácké návštěvy, než zažil na domácích zápasech severočeského celku.

Vaněk přestoupil do Kayserisporu, podepsal smlouvu na 3,5 roku

Ondřej Vaněk dokončil přestup z Jablonce do Kayserisporu. Sedmnáctý klub turecké ligy podle svého webu podepsal s třiadvacetiletým reprezentantem smlouvu na 3,5 roku. Vaněk už byl v Turecku od konce minulého týdne a dokončení transferu bránila jen lékařská prohlídka.

Záložník Vaněk je na odchodu z Jablonce do Kayserisporu

Záložník Ondřej Vaněk je blízko přestupu z Jablonce do Kayserisporu. Podle internetových stránek severočeského celku se třiadvacetiletý reprezentant v sedmnáctém klubu turecké ligy v nejbližších dnech podrobí lékařské prohlídce, po které by měl podepsat smlouvu.

Vaněk se těší na reprezentační atmosféru i na bývalé spoluhráče

Ondřeje Vaňka překvapilo, když se v pátek dozvěděl, že byl dodatečně nominován do reprezentace za zraněného Daniela Koláře. Záložník Jablonce se těší, že poprvé zažije atmosféru národního týmu a setká se i s někdejšími spoluhráči z jednadvacítky. Ve středeční přípravě v Maďarsku by byl rád i za minutu na hřišti.

Zraněného Koláře v reprezentaci nahradí nováček Vaněk

Trenér česé reprezentace Michal Bílek musel udělat změnu v nominaci na středeční přípravné utkání s Maďarskem. Zraněného plzeňského záložníka Daniela Koláře nahradil nováček Ondřej Vaněk z Jablonce.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele