Další články

Zkušený Mellberg pomůže Kodani v Lize mistrů

Zkušený švédský obránce Olof Mellberg se stal na dva roky posilou dánského šampiona FC Kodaň, se kterým si zahraje Ligu mistrů. Na sever Evropy přichází jako volný hráč z Villarrealu, jemuž pomohl postoupit do španělské nejvyšší soutěže.

Mellberg odchází z Juventusu, Tiago zůstává

Pouze jednu sezónu strávil v Juventusu Olof Mellberg, švédský obránce bude od příští sezóny nastupovat za Olympiakos Pireus, který se s turínský klubem dohodl na přestupové částce. V týmu Bianconeri ovšem i nadále zůstává záložník Tiago, ačkoliv byl podle médií nabídnut Atlétiku Madrid...

Když se ozval Juventus, měl jsem jasno, prohlásil Mellberg

Olof Mellberg se definitivně stal posilou Juventusu. Dnes už bývalý obránce Aston Villy se v lednu předběžně dohodl na smlouvě se Starou dámou, Mellberg od té chvíle podle svých slov o jiné nabídce nepřemýšlel.

Mellberg koupil 3200 dresů

Švédský obránce Olof Mellberg se s Aston Villou rozloučil velmi velkoryse. Třicetiletý fotbalista, který odchází do Juventusu Turín, před nedělním zápasem posledního kola anglické ligy na hřišti West Hamu rozdal hostujícím fanouškům 3200 podepsaných dresů s nápisem "Mellberg - díky za podporu". Švédský reprezentant zaplatil za trika podle listu Birmingham Mail 50.000 liber (asi 1,6 milionu korun).

Mellberg myslí na Juventus

Olof Mellberg je sice stále hráčem Aston Villy, už se ale nemůže dočkat letního přestupního období. V bimringhamském klubu mu totiž vyprší smlouva a švédský obránce se upíše Juventusu, s nímž již uzavřel předběžnou dohodu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele