Další články

Lehmann s Kahnem na paralympiádě?

Bývalí brankáři německé reprezentace Oliver Kahn s Jensem Lehmannem by mohli v roce 2016 startovat na paralympijských hrách v Riu de Janeiru v týmu zrakově postižených fotbalistů. Prohlásil to prezident Německého svazu handicapovaných sportovců Julius Beucher.

Čech je podle IFFHS šestým nejlepším brankářem čtvrtstoletí

Český reprezentant Petr Čech z Chelsea je podle Mezinárodní federace fotbalových historiků a statistiků (IFFHS) šestým nejlepším brankářem posledního čtvrtstoletí. Pořadí za období 1987 až 2011 ovládl Ital Gianluigi Buffon z Juventusu.

Kahn neproclil oblečení a musí zaplatit pokutu 125 tisíc eur

Bývalý brankář německé reprezentace Oliver Kahn musí zaplatit pokutu 125 tisíc eur (asi tři miliony korun). Soud někdejšího gólmana Bayernu Mnichov potrestal za to, že neproclil oblečení a další věci přivezené z Dubaje.

Rensing by měl zvážit odchod z Bayernu, myslí si Kahn

Rok se s rokem sešel a Michael Rensing opět nezvládá roli brankářské jedničky v Bayernu Mnichov. 25letý odchovanec klubu ztratil své místo mezi třemi tyčemi již po třech ligových zápasech a v jeho budoucnost v bavorském klubu již nevěří ani jeho předchůdce Oliver Kahn...

Neuer vychytal Bayern a nechal zavzpomínat na Kahna

Schalke po pěti letech konečně porazilo Bayern a vůbec poprvé si odvezlo tři body z Allianz Arény. Jedním ze stavebních kamenů vítězství byl brankář Manuel Neuer, který několika zákroky podržel svůj tým a na závěr povedený zápas oslavil ve stylu Olivera Kahna...

Kahn bude pokračovat v jednáních

Po Oliveru Kahnovi je po delší době opět sháňka. Nedávno se přidal do konkurzu na manažera Schalke, v rozhovoru pro německá média si nechal i otevřená vrátka do Bayernu. Na lepší cestě je přece jen angažmá v Gelsenkirchen, nic však ještě definitivní a za dva až tři týdny bychom prý měli být chytřejšími.

Kahn otočil. Chce být manažerem Schalke

Bývalý německý brankář Oliver Kahn je vážným kandidátem na uvolněnou pozici generálního manažera Schalke. Šestaosmdesátinásobný reprezentant, jenž loni ukončil kariéru, se s vedením klubu z Gelsenkirchenu už několikrát sešel.

Schalke hledá generálního manažera, Kahn tuto možnost vyloučil

Schalke se letos nedaří podle představ a vedení klubu se na začátku týdne rozhodlo jednat. Důvěru i nadále dostal trenér Fred Rutten, po devíti letech ale o svou práci přišel generální manažer Andreas Müller. Jeho nástupcem se podle německých médií mohl stát Oliver Kahn, ten tuto možnost odmítl...

Kahn se zastal chybujícího Rensinga

Bayern Mnichov o víkendu utrpěl v Allianz Aréně zahanbující prohru 2:5 od Werderu Brémy. Pod dvě inkasované branky se podepsal gólman Michael Rensing. Oliver Kahn, legenda mezi třemi tyčemi Bayernu, svého nástupce hájí.

Kahna na rozloučenou překonal spoluhráč

V definitivně posledním utkání kariéry nepřekonal slavného německého gólmana Olivera Kahna protihráč, ale paradoxně spoluhráč z Bayernu Mnichov Breno. Devětatřicetiletý brankář včera v Mnichově prožil velkolepou rozlučku, na zápas jeho Bayernu s německou reprezentací se přišlo podívat 69.000 lidí. Utkání skončilo díky vyrovnání Miroslava Kloseho 1:1.

Oliver Kahn chce svou rozlučku už jenom přežít

V úterý večer se naposledy postaví do branky Bayernu Mnichov jeho někdejší legenda Oliver Kahn. Devětatřicetiletý gólman v zápase proti německé reprezentaci definitivně uzavře svou bohatou fotbalovou kariéru.

Kahn se rozloučil nulou

Před 120.000 diváků odehrál poslední utkání profesionální kariéry německý fotbalový brankář Oliver Kahn. Jeho Bayern Mnichov se dnes zúčastnil v rámci reklamních aktivit německé soutěže přátelského utkání v Kalkatě proti místnímu týmu Mohun Bagan FC. Favorizovaný bundesligový mistr vyhrál ve čtyřicetistupňovém horku 3:0.

Kahnovu rozlučku uvidí 120 tisíc diváků

Úterní přátelský zápas Bayernu Mnichov s domácím indickým celkem Mohun Bagan AC bude tím posledním, který v brance bavorského týmu odchytá Oliver Kahn. Osmatřicetiletý gólman se s bundesligovou kariérou rozloučil už 17. května, ale reklamní aktivity německé soutěže mu dopřály nakonec ještě jednu rozlučku.

Kahn se chce rozloučit gólem

Osmatřicetiletý brankář Oliver Kahn by se rád s Bayernem Mnichov rozloučil vstřeleným gólem. Bývalý německý reprezentant to prohlásil před sobotním zápasem závěrečného kola bundesligy s Herthou Berlín, který pro něj bude posledním utkáním v bavorském klubu. Po zápase v Allianz Areně ukončí více než dvacetiletou fotbalovou kariéru.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele