Další články

Twente může získat treble, hýří sebevědomím Onyewu

Oguchi Onyewu nedostával v AC Milán prostor, a tak v lednu zamířil na hostování do Twente. V kádru úřadujícího nizozemského mistra pravidelně hraje a společně se svými spoluhráči se v závěrečné části sezóny pokusí o obhajobu titulu, triumf v nizozemském poháru a překvapit bude chtít i v Evropské lize. Onyewu věří, že Twente je schopno treble získat.

Ibrahimovič se na tréninku AC Milán popral s Onyewuem

Hvězdný švédský fotbalista Zlatan Ibrahimovič opět ukázal svou vznětlivou povahu a na dnešním tréninku AC Milán se popral s americkým stoperem Oguchim Onyewuem. Důvod rozmíšky není znám.

Milán bude chtít po Američanech kompenzaci

AC Milán bude požadovat po americkém svazu kompenzaci za zranění svého obránce Oguchiho Onyewua během středečního kvalifikačního utkání proti Kostarice. Sedmadvacetiletý fotbalista si vážně poranil levé koleno a podle reprezentačního trenéra Boba Bradleyho bude zhruba čtyři měsíce mimo hru.

AC Milán získal zdarma obránce Onyewua

Americký stoper Oguchi Onyewu se stal překvapivou posilou AC Milán. Do Itálie přišel zdarma z kádru belgického mistra Standardu Lutych. Milán to dnes uvedl na klubovém webu s tím, že s robustním obráncem podepsal smlouvu na tři roky.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele