Real Madrid potvrdil příchod Sahina

Turecký záložník Nuri Sahin opustí v létě Borussii Dortmund, s níž před týdnem oslavil mistrovský titul. Dvaadvacetiletý tvůrce hry dnes podepsal šestiletou smlouvu s Realem Madrid. "Bílý balet" za něj zaplatí deset milionů eur.

Sahin má natržené vazy, letošní sezona pro něho skončila

Bez Nuriho Sahina se ve zbytku sezony bude muset obejít Borussia Dortmund. Turecký záložník kvůli zranění kolenních vazů nedohrál včerejší zápas s Freiburgem a dnešní podrobné vyšetření potvrdilo nejčernější prognózy o nuceném konci sezony...

Sahin chce titul, přestupové spekulace ho nezajímají

Dortmund je po dlouhých devíti letech znovu blízko prvenství v německé bundeslize a jedním z jeho největších tahounů je bezesporu Nuri Sahin. Právě o tureckého reprezentačního záložníka se údajně zajímá Real Madrid, sám hráč se ovšem v tuto chvíli chce soustředit výhradně na boj o titul...

Dortmundské duo udivuje Bundesligu

V současném fotbale není důležitější pozice, než defenzivní záložník, který zajišťuje prostor před obranou. A žadný tým v současné Bundeslize nejspíš nedisponuje takovou kvalitou, jakou do středu hřiště přinásí mladá dvojice z Dortmundu Sven Bender - Nuri Sahin.

V Dortmundu vládne nadšení. A to nejlepší má ještě přijít

V Dortmundu takový start dlouho nepamatují. Borussia naposledy takhle odstartovala Bundesligu před devíti lety, kde nakonec dokráčela až k mistrovskému titulu. Nyní má Borussia na kontě čtyři výhry v řadě a je druhá za dosud suverénním Mainzem. A Nuri Sahin tvrdí, že tohle ještě není zdaleka vše.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele