Další články

Nuno Gomes si zahraje v Anglii, upsal se Blackburnu

Zajímavou posilu pro boj o postup do anglické Premier League získal Blackburn Rovers. Klubu z Ewood Parku se na dva roky upsal zkušený portugalský útočník Nuno Gomes, jemuž na konci sezony vypršela smlouva v Braze...

Nuno Gomes se jako volný hráč dohodl na smlouvě s Bragou

Nuno Gomes bude ještě minimálně jeden rok pokračovat v aktivní kariéře. Zkušený portugalský útočník před několika týdny ukončil své angažmá v Benfice, kde mu už nenabídli prodloužení smlouvy, jako volný hráč se pak dnes definitivně dohodl na kontraktu s Bragou...

Nuno Gomes po dvanácti sezonách opustí Benfiku

Bývalý portugalský reprezentant Nuno Gomes odchází z lisabonské Benfiky, která s ním nehodlá prodloužit smlouvu. Podle agentury Reuters by mohl čtyřiatřicetiletý útočník zamířit do konkurenční Bragy.

Portugalci se vrátí do školy

Několik stovek portugalských fotbalistů včetně reprezentační hvězdy Nuno Gomese se vrátí do školních lavic. Hráčská unie jim totiž nabízí vzdělávací program pro profesionály, který je podporován portugalskou vládou.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele