Češi v zahraničí: Střelecký víkend! Premiérové trefy Krmenčíka, Schicka i Kalase

Střelecky vydařený víkend mají za sebou čeští hráči v zahraničních soutěžích. V Anglii se trefil obránce Bristolu Tomáš Kalas. Poprvé v belgické lize skóroval Michael Krmenčík i v německém Leverkusenu Patrik Schick. Branku si ovšem připsali i Milan Škoda za turecký Rizespor, Tomáš Pekhart z Legie Varšava či Tomáš Wágner z kyperské Salaminy.

Češi v zahraničí: Schick dal gól za Lipsko. Bartl pomohl porazit Piast, trefil se i Škoda

Střelecky vydařený víkend mají za sebou čeští fotbalisté v zahraničních soutěžích. Patrik Schick skóroval v dresu bundesligového Lipska, v Turecku se zase zadařilo Milanu Škodovi v barvách Rizesporu. K vítězství svého Rakówa Czestochowa nad Piastem Gliwice pomohl krásnou brankou Daniel Bartl. V Polsku dal gól i Michal Papadopulos. V Maďarsku se trefil David Vaněček a v zámořské Major League Soccer hned v úvodním zápase Zdeněk Ondrášek.

Češi v zahraničí: Vydrovi to pálí. Premiérově se trefili Pekhart a Břečka

Matěj Vydra se podruhé v řadě trefil v anglické lize za Burnley. Tomáš Souček naopak na Anfieldu proti Liverpoolu odehrál jen něco málo přes poločas kvůli zranění. V polské lize se trefili dva Češi, zatímco Tomáši Petráškovi a jeho Rakówu to na body nestačilo. Tomáš Pekhart pečetil vítězství Legie Varšava svou první brankou po přestupu. Premiérový gól vstřelil i obránce Tomáš Břečka v Turecku.

Češi v zahraničí: Schick byl mužem zápasu, Vydra rozhodl, Vaněček protáhl sérii

Reprezentační útočník Patrik Schick pomohl gólem k vítězství Lipska nad Brémami 3:0, navrch dostal cenu pro nejlepšího hráče zápasu. Matěj Vydra zase rozhodl prvním gólem v této sezoně Premier League o vítězství Burnley na hřišti Southamptonu. Dařilo se i hráčům v menších ligách. Na remíze Rakówa Czestochowa s Legií Varšava měl v polské Ekstraklase nemalý podíl Petr Schwarz. David Vaněček další trefou zase protáhl svou střeleckou šňůru v Maďarsku.

Dukla získala záložníka Šumského, hrát začne v Benešově

Záložník Nicolas Šumský po odchodu ze Skotska zamířil do Dukly. Někdejší velký fotbalový talent začne hrát v třetiligovém Benešově, který je farmou pražského klubu.

Šumský bude po odchodu z Banské Bystrice hrát ve Skotsku

Záložník Nicolas Šumský bude po odchodu z Banské Bystrice hrát za Hamilton. Pátý klub skotské ligy s jednadvacetiletým českým fotbalistou podepsal roční kontrakt a o dohodě informoval na sociální síti Twitter a na svém oficiálním webu.

Šumský bude následující půlrok hrát v Banské Bystrici

Záložník Nicolas Šumský se pokusí restartovat kariéru v Banské Bystrici. Dvacetiletý fotbalista se slovenským celkem podepsal půlroční smlouvu a mohl by za něj nastoupit už v sobotním úvodním ligovém kole proti Košicím.

Šumský za nehodu do vězení nepůjde, vyvázl s podmínkou

Fotbalista slovinské Gorice Nicolas Šumský dostal dvouletý podmíněný trest za tragickou autonehodu, při které v červnu zahynula jeho osmnáctiletá spolujezdkyně. Podle serveru idnes.cz o tom rozhodl Okresní soud v Ústí nad Orlicí, který navíc Šumskému uložil čtyřletý zákaz řízení motorových vozidel a nařídil mu finanční kompenzaci vůči pozůstalým...

Policie Šumského obvinila z autonehody, hrozí mu šestiletý trest

Policie obvinila českého fotbalistu Nicolase Šumského z červnové autonehody, při které zahynula jeho osmnáctiletá spolujezdkyně. Podle serveru www.tn.cz hrozí devatenáctiletému hráči, který nyní hájí barvy slovinského ND Gorica, až šest let vězení. Šumský byl obviněn z těžkého ublížení na zdraví s následkem smrti.

Šumský měl vážnou nehodu

Hráč Bohemians Praha 1905 Nicolas Šumský měl ve středu vážnou dopravní autonehodu. Devatenáctiletý záložník byl s těžkým zraněním letecky převezen do nemocnice, ale podle informací vršovického klubu není v přímém ohrožení života. Při nehodě osobního auta u Zámrsku na Orlickoústecku však zemřela osmnáctiletá dívka.

FIFA schválila přestup Šumského do Bohemians 1905

Mezinárodní fotbalová federace FIFA dnes schválila přestup sedmnáctiletého záložníka Nicolase Šumského do Bohemians 1905. Pražský prvoligový klub, který o tom informoval v tiskové zprávě, musel čekat na rozhodnutí samosoudce podvýboru FIFA pro hráčské záležitosti.

Bohemians podepsali smlouvu se Šumským, ten fandům slíbil brigádu

Bohemians 1905 definitivně posílí ofenzivní záložník Nicolas Šumský. Sedmnáctiletý talent dnes podepsal s vršovickým celkem dvouletou smlouvu poté, co jako volný hráč vrátil z Jižní Ameriky. Z Česka měl více nabídek, ale Bohemians prý byli jasnou volbou.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele