Manchester United má na marodce Vidiče a Ferdinanda

Manchester United hned zkraje sezony řeší problémy s obránci. Na marodce jsou stoupeři Rio Ferdinand i kapitán Nemanja Vidič, jehož vyřadí poraněné lýtko minimálně na měsíc. Ferdinand by se oproti původním prognózám mohl vrátit už o příštím víkendu.

Manchester United přišel hned o tři obránce

Hodně vysokou daň zaplatil Manchester United za včerejší výhru 2:1 na půdě West Bromwiche Albion. Zápas podobně jako týden starý duel o Community Shield nedohráli Nemanja Vidič a Rio Ferdinand a na vině jsou tentokráte zdravotní problémy. Vedle stabilní stoperské dvojice je dlouhodobě mimo hru další obránce Rafael da Silva...

Ferguson a Vidič jsou nejlepším manažerem a hráčem anglické ligy

Manažer Manchesteru United Sir Alex Ferguson a jeho kapitán Nemanja Vidič získali necelý týden po mistrovském titulu také individuální ocenění. Ferguson byl podeváté vyhlášen nejlepším koučem anglické ligy a Vidič podruhé nejlepším fotbalistou v anketě Barclays, hlavního sponzora Premier League.

V nominaci na nejlepšího hráče Premier League je i Adam

Evropské ligy se blíží ke svému konci a je tak pomalu čas začít s vyhlašováním nejlepších hráčů. Užší nominace už je známa v anglické Premier League, tamní FA dnes odtajnila jména sedmi nejlepších hráčů sezony 2010/2011...

Berbatov změnil styl a je ještě platnější, chválí střelce Vidič

Dimitar Berbatov je v současnosti nejproduktivnějším útočníkem Manchesteru United a své kvality ukázal i při včerejším utkání Premier League proti Liverpoolu. Bulharský útočník dal slavnému soupeři hattrick a rozhodl tak o výhře Red Devils 3:2.

Vidič bude kapitánem Manchesteru United do konce sezony

Srbský obránce Nemanja Vidič bude kapitánem fotbalistů Manchesteru United až do konce sezony. Rozhodl o tom manažer anglického klubu Sir Alex Ferguson.

Vidič uzavřel dlouholetou smlouvu, jednání čeká také Rooneyho

Nemanja Vidič ukončil spekulace ohledně své fotbalové budoucnosti. Srbský obránce se s vedením Manchesteru United dohodl na dlouhodobém kontraktu. Tuto informaci médiím zprostředkoval výkonný ředitel David Gill.

Ferguson nechce o Vidičově odchodu ani slyšet

Nemanja Vidič je neustále spojován s možným letním odchodem z Manchesteru United, zájem o srbského obránce údajně mají AC Milán či Real Madrid. Manažer Rudých ďáblů Alex Ferguson však takový scénář popírá, Vidiče chce ve svém týmu udržet.

Manchester prý chystá letní výprodej, odejít má Berbatov i Vidič

Manchester United chystá rozsáhlý letní výprodej. Podle listu Daily Mirror mají po sezoně z týmu úřadujícího mistra anglické fotbalové ligy odejít útočník Dimitar Berbatov, obránce Nemanja Vidič a záložníci Zoran Tošič s Nanim a Andersonem.

Není to pravda, reagoval Fabbri na údajné prohlášení o Vidičovi

Hodně práce má dnes agent Paolo Fabbri, který zastupuje Nemanju Vidiče. O přestupu obránce Manchesteru United údajně uvažuje Barcelona a RAC-1 a El Mundo Deportivov průběhu dne přinesly rozhovor, v němž Fabbri připustil realizaci transferu, sám ovšem poté něco podobného popřel...

Čech se znovu uchází o cenu pro nejlepšího gólmana Ligy mistrů

Brankář Petr Čech je znovu v tříčlenné nominaci na nejlepšího gólmana Ligy mistrů. Spolu s oporou Chelsea se o ocenění asociace UEFA ucházejí Victor Valdés z kádru vítěze Ligy mistrů Barcelony a poražený finalista Edwin Van der Sar z Manchesteru United. Vyhlášení se uskuteční 27. srpna v Monte Carlu

Vidiče volba hráčů a fanoušků překvapila a potěšila zároveň

Báječný víkend za sebou má Nemanja Vidič. Jeho Manchester United v sobotu odpoledne remizoval s Arsenalem a s definitivní platností tak znovu získal mistrovský titul, srbský obránce byl navíc zvolen nejlepším hráčem Red Devils. Vyhrál jak u fanoušků, tak i u spoluhráčů, což ho na jednu stranu překvapilo, zároveň ale velice potěšilo...

Vidič: Musíme zlepšit defenzivu

Nemanja Vidič tvrdí, že Manchester United musí zlepšit svoji defenzivní činnost, pokud se chce i letos podívat do finále Ligy mistrů. Ve středu se o překonání obranných řad Manchesteru budou snažit hráči Arsenalu.

Pětice z Manchesteru United v nominaci na hráče roku

Manchester United kráčí za obhajobou titulu a i tento fakt se projevil na nominaci PFA na nejlepšího hráče roku v Premier League. Mezi šesticí nominovaných je hned pět Rudých ďáblů, zbytek soutěže zastupuje pouze kapitán Liverpoolu Steven Gerrard...

Mourinho doufá, že Vidič bude pykat za vyloučení na MS klubů

Trenér Interu Milán José Mourinho doufá, že obránce Nemanja Vidič dostane za vyloučení ve finále mistrovství světa klubů minimálně dvouzápasový distanc a bude Manchesteru United chybět v osmifinále Ligy mistrů s italským šampionem.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele