Další články

Monreal se loučí s Arsenalem. Po šesti letech se vrací do Španělska

Španělský obránce Nacho Monreal opouští londýnský Arsenal. Po šesti a půl letech v klubu se dohodl na přestupu s Realem Sociedad San Sebastián, se kterým podepsal smlouvu na dvě sezony.

Emery připustil, že Monreal může odejít do Realu Sociedad

Manažer Arsenalu Unai Emery po zápase s Liverpoolem připustil, že španělský obránce Nacho Monreal by mohl opustit klub ještě letos v létě. Španělská média vytrvale informují o tom, že přestup do Realu Sociedad San Sebastian je na spadnutí.

Brankář Čech si v zápase amatérů vyzkoušel roli rozhodčího

Brankář Petr Čech a jeho spoluhráči z Arsenalu útočník Olivier Giroud a obránce Nacho Monreal si vyzkoušeli roli rozhodčího. Hráči londýnského celku v rámci akce na podporu respektu k sudím odřídili amatérský zápas a podle bývalého rozhodčího Marka Halseyho si nevedli vůbec špatně.

Arsenal si pojistil služby španělského obránce Monreala

Nacho Monreal si už nemusí zatěžovat hlavu spekulacemi o možném odchodu z Arsenalu. Španělský obránce v uplynulých týdnech jednal o nové smlouvě a s vedením londýnského klubu nakonec našel společnou řeč, dnes tak mohlo být oznámeno prodloužení kontraktu...

Nacho Monreal přestupuje z Málagy do Arsenalu

Půl roku po Santim Cazorlovi se z Málagy do Arsenalu vydává další hráč. Londýnský klub v posledních lednových hodinách dotáhl přestup obránce Nacha Monreala, za kterého zaplatil částku deseti milionů eur. Šestadvacetiletý hráč na Emirates Stadium podepsal kontrakt na čtyři a půl roku...

Monreal je rád, že Málaga po Lize mistrů zabrala

Velká úleva byla cítit z hráčů Málagy po jasné výhře nad Granadou. Svěřenci trenéra Pellegriniho totiž po úspěšných vystoupeních v Lize mistrů poztráceli v následných zápasech domácí ligy spoustu bodů. Granada ale včera neměla šanci a odvezla si čtyřgólovou prohru.

Málaga posiluje obranu, přicházejí Monreal a Mathijsen

Málaga v uplynulé sezóně španělské ligy inkasovala po sestupující Almeríi druhý nejvyšší počet branek, vedení ambiciózního celku se tak zaměřilo právě na defenzivu a dnes dotáhlo příchody Nacha Monreala z Osasuny a hamburského Jorise Mathijsena...

Athletic bude muset Monreala vyplatit

Osasuna si pojistila služby Nacha Monreala, s pětadvacetiletým obráncem prodloužila smlouvu do léta 2014. V hráčově kontraktu je zahrnuta výkupní klauzule ve výši dvanácti milionů eur, která platí především pro rivala Athletic Club.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele