Další články

Sevilla získala Munira z Barcelony už v zimě

Munir El Haddadi přestupuje z Barcelony do Sevilly. Andaluský klub zaplatí Barceloně 1 milion eur a získá Munira už v zimním přestupním okně. Španělskému fotbalistovi končila po této sezoně smlouva a v létě by pravděpodobně odešel do Sevilly zadarmo jako volný hráč.

Munir u CAS neuspěl a na MS za Maroko hrát nebude

Naděje Munira na start na mistrovství světa v dresu Maroka vzaly za své po rozhodnutí Mezinárodní sportovní arbitráže CAS, která dnes potvrdila zamítavý postoj mezinárodní federace FIFA. Útočník Barcelony před čtyřmi lety nastoupil v soutěžním zápase za Španělsko a za zemi, z níž pochází jeho otec, tak už nemůže hrát.

Munir se obrátil na CAS kvůli startu na MS za Maroko

Španělský fotbalista Munir si chce u sportovní arbitráže CAS vymoci start na mistrovství světa za Maroko, odkud pochází jeho otec. Protože před čtyřmi lety epizodně nastoupil ve španělském dresu v soutěžním zápase, FIFA mu přestup do jiné reprezentace nepovolila. Naději hráč Barcelony hostující v Alavésu hledá u soudu v Lausanne.

Paco Alcácer přeci jen posilou Barcelony, do Valencie míří Munir

Snový dárek ke svým třiadvacátým narozeninám dostal útočník Valencie Paco Alcácer. Právě dnes byl totiž oficiálně představen jako šestá letní posila Barcelony, se kterou podepsal pětiletý kontrakt i s vestavěnou výkupní klauzulí v hodnotě 100 milionů eur. Los Che ovšem nemusí příliš smutnit, neboť opačným směrem putuje o dva roky mladší Munir El Haddadi...

Barcelona prodloužila smlouvu s El Haddadim

Mounir El Haddadi bude i nadále svůj talent rozvíjet v Barceloně. Španělský ofenzivní hráč se dočkal odměny za dobré výkony a podepsal s Blaugranas prodloužení smlouvy...

Munir využil šanci a soutěžní debut za Barcelonu ozdobil gólem

Povedený soutěžní debut v dresu Barcelony má za sebou talentovaný útočník Munir El Haddadi. Osmnáctiletý fotbalista v neděli pomohl gólem k výhře 3:0 nad Elche v úvodním zápase nové sezony španělské ligy a výrazně si řekl o větší prostor v katalánském týmu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele