Další články

Fantasy Boost: Zástupce kapitána dostal Micáka na vrchol, pod radarem je Isak

Nepodcenit volbu zástupce kapitána. Právě tento tah se v 31. kole vyplatil nejlepšímu stratégovi ve Fantasy minilize na našem webu Patriku Micákovi. Jeho tým FKDD totiž ke 103 bodům dotáhl Cole Palmer z Chelsea, který v roli muže s páskou dokonale zastoupil zraněného Bukaya Saku z Arsenalu.

Fantasy Boost: Free Hit zahrál nejlépe Rabovský, cílem FPL stratégů je Salah

Po reprezentační přestávce je Premier League zpět! Ještě před ní se však odehrálo specifické 29. kolo, které si ve Fantasy minilize na našem webu podmanil osmapadesátibodový Tomáš Rabovský. Fanoušek Arsenalu poskládal nejlépe ze všech tzv. Free Hit a nechal za sebou všech 774 soupeřů.

Fantasy Boost: Vytrhlík pokořil stovku, Solanke před DGW netrénoval naplno

Pomyslnou korunu pro krále 27. kola v minilize na našem webu si po víkendu nasadil Petr Vytrhlík, jehož tým Meistarar FC zapsal 101 bodů. Všech 772 soupeřů proto nechal za sebou a děkovat mohl zejména dvougólovému kapitánovi Olliemu Watkinsovi, kterému více než zdatně sekundoval hrdina manchesterského derby Phil Foden. Pro nadcházející "double gameweek" se ale pravděpodobně i jeho pozornost upře na hráče Bournemouthu a Lutonu.

U několika hráčů potřebujeme zázrak, řekl Klopp k marodce Liverpoolu

Stěží dají dohromady zdravou jedenáctku. Liverpool v posledních týdnech sužují četná zranění, kvůli nimž úspěšné finále Ligového poháru o víkendu dohrávali mladíci z akademie. Trenér Reds Jürgen Klopp (56) se nechal slyšet, že jeho tým "potřebuje zázrak", neboť před středečním duelem pátého kola FA Cupu se Southamptonem už tak dost početnou marodku ještě rozšířil zraněný Ryan Gravenberch (21).

Houževnatá Chelsea a rekordman Højlund: 25. kolo Premier League v kostce

Jedenáctizápasová vítězná série Manchesteru City v soutěžních duelech je minulostí. Obhájci titulu totiž i podruhé v sezoně remizovali s Chelsea, tentokrát 1:1. Chuť si sice částečně spravili v úterní dohrávce s Brentfordem, ale před vedoucí Liverpool se nedostali. O víkendu opět naděloval Arsenal a vynikající formu potvrdil také Manchester United, jehož útočník Rasmus Højlund překonal na Kenilworth Road hned několik rekordů.

Fantasy Boost: Double gameweek je za rohem! Nastal čas použít žolíka?

Pro více než 11 milionů Fantasy manažerů nadešel ze strategického hlediska jeden z nejdůležitějších víkendů v sezoně Premier League. Před důkladným monitoringem tzv. double gameweeku se ale krátce vraťme k předchozímu kolu, které v minilize na našem webu suverénně opanoval Martin Mlýnek. Jeho tým Gunners v čele s trojicí Declan Rice, Bukayo Saka, Gabriel Magalhães získal 108 bodů i proto, že kapitán Erling Haaland opět ukázal svou výjimečnost.

Salahovo zranění je vážnější, chybět bude minimálně tři týdny

Zranění stehenního svalu z Afrického poháru národů vyřadí egyptského reprezentanta Mohameda Salaha na více než původně avizované dva zápasy. Podle hráčova agenta se nucená pauza může protáhnout až na měsíc. Kanonýr Liverpoolu se vrátí do Anglie, kde by měl podstoupit intenzivní léčbu.

Salah se vrací do Anglie, bude léčit poraněný sval. Na turnaji ještě startovat může

Mohamed Salah opouští egyptský národní tým, možná dočasně, možná natrvalo. Záleží, zda se nároďák probojuje do semifinále Afrického poháru národů, ke kterému tým trenéra Ruie Vitóriy vzhlíží. V tu chvíli by se totiž mohl útočník Liverpoolu vrátit do dějiště šampionátu v Pobřeží slonoviny, ostatně jak stálo v oficiálním vzkazu Egyptské fotbalové asociace (EFA).

Egypťané netrpělivě čekají na zprávy o Salahovi, útočník si poranil stehenní sval

Egypt se včera večer střetl s Ghanou (2:2) a hodně hořký pro něj byl především závěr prvního poločasu. Faraoni ve třetí minutě nastavení inkasovali první gól, o několik desítek vteřin dříve navíc přišli o svou klíčovou postavu.

Druhá místa stačila, Salah jede na APN s cílem získat konečně zlato

S Liverpoolem vyhrál všechno, co se dalo, úspěch s reprezentací mu ale chybí. Mohamed Salah (31) míří na svůj čtvrtý africký šampionát a prahne po titulu. V letech 2017 a 2022 dovedl Egypt až do finále, na vysněný pohár ale stále čeká.

Liverpoolská mašina a Milnerův milník: 20. kolo Premier League v kostce

Jak na Nový rok, tak po celý rok? Pokud by toto tradiční české přísloví platilo v případě liverpoolského FC, o titulu by bylo rozhodnuto. Svěřenci manažera Jürgena Kloppa si totiž v neděli smlsli na Newcastlu, přestože výsledek 4:2 nezní nikterak dominantně. Rekordní xG ale hovoří jasně. Od výprasku uchránil Magpies jen famózní gólman Martin Dúbravka.

Fantasy Boost: Fousek ukázal sílu, stojí TAA za 8,3 milionu?

Českému fotbalu vládne Petr Fousek, uplynulému víkendu ve Fantasy minilize na našemu webu pro změnu Radim Fousek. Jeho tým FC Kebabosák získal v konkurenci dalších 753 stratégů nejvíce bodů, konkrétně 69. Vděčit za to může zejména produktivní trojici Dominic Solanke - Gabriel Magalhães - Jarrod Bowen. Zajímavostí je, že na pomyslný Olymp vystoupal v 18. kole bez ve formě hrajícího Trenta Alexandera-Arnolda v sestavě. Je už TAA "must-have player"?

Solanke v laufu a Ødegaardova ruka: 18. kolo Premier League v kostce

Ani Erling Haaland, ani Mohamed Salah. Nejlepším střelcem anglické ligy v prosinci je suverénně Dominic Solanke. Rodák z Readingu si hýčká životní formu, která vygradovala hattrickem v Nottinghamu, kde řídil vítězství Bournemouthu 3:2. V očekávaném šlágru se druhý Liverpool rozešel smírně s vedoucím Arsenalem 1:1. I proto, že rozhodčí Chris Kavanagh ve spolupráci s VARem nenařídil penaltu po ruce Martina Ødegaarda.

Fantasy Boost: Společenstvo prstenu táhl Kudus, o slovo se hlásí Palmer

Jeden prsten vládne všem, jeden jim všem káže, k Fantasy je přivede, touhou vyhrát sváže. Toto parafrázované motto z epické trilogie Johna Ronalda Reuela Tolkiena by mohlo vlát na vlajce šampiona uplynulého víkendu, kterým se stal Jiří Stecher, jehož tým Společenstvo prstenu opanoval 17. kolo v minilize našeho webu ziskem 86 bodů. Vděčit za to může zejména produktivní dvojici Mohammed Kudus - Cole Palmer.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele