Miroslav Marković Články

Přidat hráče do záložek

Další články

Útočník Marković s Bohemians podepsal do konce sezony

Srbský fotbalista Miroslav Marković přestoupil z Liberce do Bohemians 1905. Sedmadvacetiletý útočník se s vršovickým klubem dohodl na smlouvě do konce této sezony.

Markovič se připojil k Bohemians, kam by měl zamířit z Liberce

Srbský útočník Miroslav Markovič se na soustředění v Turecku připojil k Bohemians 1905, kam by měl zamířit z Liberce. Kluby dojednávají podmínky působení sedmadvacetiletého fotbalisty v Ďolíčku.

Liberec posílil srbský útočník Markovič

Liberecké hráče posílil Srb Miroslav Markovič. Slovan získal šestadvacetiletého útočníka jako volného hráče a podepsal s ním roční smlouvu. Vzhledem k nebývalé marodce v týmu by se Markovič mohl představit už v sobotním ligovém utkání v Karviné.

V Brně už nepočítají s Markovičem, Fischerem a Kopúnkem

Zbrojovka Brno již nepočítá pro příští sezonu s Miroslavem Markovičem, Romanem Fischerem a Kamilem Kopúnkem. V týmu mají skončit i brankář Martin Doležal a hráči do pole Lamir Fall, Muamer Avdič, Daniel Přerovský a Martin Sus. Vedení brněnského klubu chce naopak prodloužit spolupráci s brankářem Dušanem Melichárkem.

Markovič zastoupil Zavadila a z penalty zařídil výhru s Boleslaví

Miroslav Markovič proměněným pokutovým kopem rozhodl o cenné ligové výhře 1:0 nad Mladou Boleslaví. Srbský útočník tak úspěšně zastoupil tradičního exekutora standardních situací Zbrojovky Pavla Zavadila, kterého hosté před penaltou faulovali.

Zraněný útočník Markovič už Brnu do konce sezony nepomůže

Zbrojovka Brno se bude muset ve zbytku sezony obejít bez svého nejlepšího střelce Miroslava Markoviče. Srbský útočník si při rozcvičce před pondělním ligovým zápasem se Sigmou Olomouc natrhl stehenní sval a čeká ho dlouhodobé léčení.

Markovič podruhé zařídil svým gólem Brnu zisk tří bodů

Nejlepší brněnský střelec Miroslav Markovič dal v této sezoně pátou branku a podruhé od příchodu do Zbrojovky to byl vítězný gól. Na podzim srbský útočník dvěma trefami pomohl k vysoké výhře 5:1 nad Bohemians 1905, včera proti Příbrami zaznamenal v páté minutě jedinou branku zápasu.

Se Zbrojovkou odletěl za přípravou do Turecka i Markovič

S novou posilou srbským útočníkem Miroslavem Markovičem dnes fotbalisté Zbrojovky Brno odletěli na herní soustředění do Turecka. Třiadvacetiletý Markovič z Dukly Praha hrál na podzim v Českých Budějovicích. Ve výpravě jsou už i uzdravený Petr Švancara a obránce Martin Husár.

Brno dolaďuje příchod útočníka Markoviče z Českých Budějovic

S hráči Zbrojovky Brno by měl ve středu odletět na herní soustředění i srbský útočník Miroslav Markovič z Českých Budějovic. Jednání obou klubů dospělo do závěrečné fáze, dolaďují se už detaily působení třiadvacetiletého hráče v Brně.

Spolubydlící Vaclíka a Markoviče v pátek rozdělí ligová bitva

Jsou velkými kamarády, loni společně vytáhli Viktorii Žižkov zpět mezi domácí ligovou elitu. A už měsíc dokonce sdílejí jednu domácnost. V pátek se ale z Tomáše Vaclíka a Miroslava Markoviče v malém pražském derby mezi Žižkovem a Duklou stanou nesmiřitelní rivalové.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele