Další články

Karhan bol donútený skončiť. Aby nebol ten najhorší

Chtěl dohrát alespoň probíhající sezonu, ale vedení Spartaku Trnava rozhodlo jinak. Když skončíš s fotbalem, nebudeme na tebe házet špínu, slyšel v klubu. A tak se zkušený záložník rozhodl uzavřít svou bohatou kariéru. Z Corgoň ligy tím pádem odchází legenda (nejen) trnavského fotbalu.

Karhan v Trnave přestal nastupovat

V minulosti nemožné, v současnosti je to realita. V dresu Trnavy se na hřišti přestal objevovat zkušený záložník Miroslav Karhan, který je v nemilosti trenéra a zahřívá jenom lavičku náhradníků.

Karhan: Na podzim to zkrátka nešlo

O krizi Spartaku Trnava se toho ví mnoho a každý v týmu musí uznat, že poslední místo po podzimu klubu nesluší. Realita je však taková a na to, aby se situace na jaře ještě nezhoršila, bude potřeba probrat duch mužstva. Nejvýraznější lídr v kabině Miroslav Karhan věří, že se z této pozice Spartak dostane.

Karhan usiluje o novou funkci

Novou funkci by brzy mohl mít Miroslav Karhan. Zkušený záložník hraje za Trnavu, vedle toho se uchází o pozici viceprezidenta pro reprezentaci státu a mezinárodní vztahy.

Karhan Soumahovo nařčení odmítá

Situace kolem kauzy "tří červených" neutichá, jeden z údajných aktérů, kvůli kterému nitranský útočník Soumah vybuchl, měl být i Miroslav Karhan. Podle guinejského rodáka se rekordman v počtu reprezentačních startů hrubě vyjadřoval o jeho matce či původu. Kapitán Trnavy tato nařčení jednoznačně odmítá.

Karhan dokázal, že fotbal ještě hrát umí

Miroslav Karhan sa podľa futbalových odborníkov stal najlepším futbalistom Corgoň ligy pre sezónu 2011/2012. Už na jar získal cenu fanúšikov a dostal sa aj ako jediný hráč Spartaku Trnava do najlepšej jedenástky roka, v ankete mu patrí titul najlepší stredový defenzívny záložník.

Bolek je opět nejlepším brankářem ve slovenské lize

Čech Petr Bolek obhájil pozici nejlepšího brankáře ve slovenské lize. Bývalá opora Senice, která posílila v létě Plzeň, stejně jako loni patří do nejlepší jedenáctky tamní Corgoň ligy. V tradiční anketě ho vybralo dvacet fotbalových odborníků.

Karhan věří v ještě lepší sezonu

Spartak Trnava po dlouhých letech bojoval o titul do závěrečného kola Corgoň ligy a jistě k tomu přispěl i návrat Miroslava Karhana. Ten je se sezónou také spokojený a plánuje odehrát i tu následující, která by mohla být podle něj ještě zajímavější.

Miroslav Karhan ukončil reprezentačnú kariéru

Rekordér v počte reprezentačných štartov v národnom drese Slovenska končí. Dres s dvojkrížom na hrudi si Miroslav Karhan v súťažnom zápase obliekol včera poslednýkrát. Rozlúčka to bola trpká, Slovensko totiž prehralo s Ruskom 0:1 a na ME už šancu postúpiť nemá.

Karhan po 12 letech v dresu Trnavy

Jedna z legend slovenského fotbalu je znovu doma, Miroslav Karhan se v létě vrátil do Trnavy a hned ve svém prvním utkání si otevřel gólový účet - k výhře 2:0 nad Podbrezovou přispěl jednou brankou...

Karhan se nemůže dočkat návratu na Slovensko

Slovenský reprezentační rekordér Miroslav Karhan, který momentálně působí ve aktuálně třetím týmu německé Bundesligy 1. FSV Mainz, má namířeno zpátky do rodné vlasti a už se návratu na Slovensko neví dočkat. Tam by měl znovu oblékat dres Spartaku Trnava.

Slovensku bude na MS chybět Karhan, Weisse přesvědčil Kucka

Slovenští reprezentanti se budou muset na mistrovství světa obejít bez nejzkušenějšího hráče Miroslava Karhana. Třiatřicetiletého záložníka Mohuče nepustí na světový šampionát v Jihoafrické republice poranění achillovky. Na turnaj se naopak může těšit Juraj Kucka, který trenéra Weisse výkony přesvědčil.

Slovákům bude chybět Karhan, Hašek tají roli Rosického

Trenérské šachy z české strany před fotbalovým zápasem bývalých federálních partnerů pokračují. Ani dnes kouč Ivan Hašek neprozradil, zda se v sobotním utkání proti Slovensku v Bratislavě objeví Tomáš Rosický a novináře odkázal až na soupisku, kterou odevzdá hodinu a půl před zápasem rozhodčím.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele